REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasara bent keliais kilogramais sulieknėjusios moterys netveria džiaugsmu. O kaip jaučiasi vyrai, kurių kilogramai tiesiog tirpsta šokių aikštelėje? Panašu, kad profesionali šokėja Rasa Židonytė šalia esančius vyrus priverčia ne tik pasitempti, bet ir atsikratyti keleto nereikalingų kilogramų. Pernai TV3 projekte „Šok su manimi“ dalyvavęs humoristas Justinas Jankevičius atsikratė net 15 kilogramų.

REKLAMA
REKLAMA

„Kadangi mūsų kūno svoriai labai skiriasi, tai man reikės sulieknėti arba Rasai priaugti svorio. Dar nenusprendėm, kaip čia bus“, – besiruošdamas dalyvauti TV3 šokių projekte pernai šmaikštavo Justinas.

REKLAMA

Atsikratęs daugiau nei dešimties kilogramų vyras pasikeitė ir šokių aikštelėje įgavo daugiau pasitikėjimo. Atrodo, kad panašus likimas laukia policijos komisaro Ramūno Matonio. Griežta Rasos nurodyta dienotvarkė ir intensyvus sportas jau pakeitė vyro išvaizdą.

„Ramūnas atėjo toks meškiukas, o dabar toks pasitempęs, gražus vyras“, – komplimentų negaili kita TV3 „Šok su manimi“ projekto dalyvė Eirida Daukšienė.

REKLAMA
REKLAMA

Po trumpų savaitės atostogų į šokių aikštelę sugrįžęs policijos komisaras ne tik pasikeitusiu kūnu ir laikysena džiaugiasi, bet ir pajuto pirmąsias intensyvių treniruočių pasekmes.

„Kai grįžau į šokių repeticijas, atrodo, lyg viską reikia pradėti iš pradžių. Kojų raumenis maudžia, todėl Rasa pasiūlė daugiau sportuoti. Dabar kiekvieną dieną tenka dviračiu numinti kelias dešimtis kilometrų, be to, porą kartų per savaitę einu žaisti krepšinį. Visas mano laisvalaikis nuo šiol aukojamas sportui. Man tai patinka“, – apie patirtus dėl šokių pokyčius pasakoja Ramūnas.

Ramūno pokyčiai ir Rasos intensyvaus darbo rezultatai – „Šok su manimi“ naujajame sezone jau greitai tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų