REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar kada nors įsivaizdavote griūvančią Trakų pilį? Ar matėte besivaidenančius vaiduoklius, ar krentančius futbolo kamuolius iš Trakų pilies bokštų?

REKLAMA
REKLAMA

Jau liepos 31 dieną, 3D video projekcijų šou padės patirti tai, ko dar nepatyrė milijonai. Ja daugiau kaip du tūkstančiai žmonių turinčių festivalio bilietus pirmą kartą Baltijos šalyse ir vieną pirmųjų kartų pasaulyje stebės kaip senovinė pilis bus tai, ant ko bus rodomas spektaklis.

REKLAMA

Unikali naujiena

Festivalis „Pure Future“ Trakų pilyje organizuojamas jau šeštą kartą, kasmet derina istorinės pilies dvasią ir šiuolaikinę elektroninę šokių muziką, tačiau šiais metais festivalio organizatoriai į pilies kiemą įsileidžia tai, kas renginio svečius paskandins erdvės ir fantazijos jūroje – 3D video projekcijas.

Tai - naujas vizualinio meno išraiškos būdas, neseniai pradėjęs brautis į viešąsias erdves ir kaskart atrandantis naujų įmantrių formų, kaip naujausiomis technologijoms valdant šviesą ir animacijos efektus galima pakerėti daugybę įvairiausių pramogų mačiusį žiūrovą.

REKLAMA
REKLAMA

Šį kartą sintezę tarp senovės ir modernumo į erdvę perkels „Pimp my SCREEN Studio“.

„Pimp My SCREEN Studio“ – jaunų ir ambicingų video architektų komanda, kuri per trumpą laiką spėjo pasirodyti viename iš didžiausių šių metų renginių – David Guetta „One Love“ turo koncerte „Litexpo“ rūmuose, festivaliuose „Insanitus“, B2G bei  renginių cikle Vilniaus „Gravity“ klube.

Taip pat dalyvavo 3D projekcijų turuose per Lietuvos didžiuosius miestus, bei aptarnavo privačius renginius.

3D projekcijų erdvės Trakų pilies kieme

Šiųmečiame festivalyje bus naudojami patys galingiausi Baltijos šalyse projektoriai, kurių pagalba 3D vizualizacijos bus perteikiamos ant dviejų paviršių – pilies rūmų bokšto ir vidinio pilies sienos fasado, kurių bendras plotas virš 1700 kvadratinių metrų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tokius projektorius specialiai iš Latvijos atveža viena profesionaliausiai dirbančių įmonių Lietuvoje „Video projektai“. Jie aptarnavo ir festivalio atidarymą, kai visa Lietuva apsirengė baltai.

Pagrindinėje festivalio „Pure Future“ scenoje bus rodoma speciali meninė programa ir pristatoma naujos kartos reklamų, o ant pilies sienos, aplink sceną, gyvai bus demonstruojamas muzikos ir šviesos sinchronizacijų šou.

3D projekcijos grupės „The Killers“ koncerte:

3D projekcijos David Guetta vakarėlyje Vilniuje, „Litexpo“ rūmuose:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų