REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienio vakarais per TV3 rodomas serialas „Gedimino 11“ leidžia įsivaizduoti, kaip veikia nematomas politikos mechanizmas. Jo kūrėjai meistriškai žongliruoja svarbių šalies įvykių interpretacijomis, o kitąsyk susaisto valdžią ir visuomenės atstumtuosius artimiausiais ryšiais. Paaiškėjo, kad nenuspėjami šio serialo vingiai „užkabino“ net ir gana apolitiškus šou verslo atstovus, – pirmadieniais 20 val. jie nebesitraukia nuo savo televizorių.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš nesu išvis jokių serialų mėgėjas, bet „Gedimino 11“ užkabino nuo pat pirmosios dalies. Nemaniau, kad mes, lietuviai, jau taip profesionaliai pažengę šioje srityje. Šis serialas atrodo kaip geriausi rusiški ar amerikietiški kūriniai, – teigė naujos TV3 laidos „Aš!“ prodiuseris Edvardas Žičkus. – Kaip televizijos žmogus negaliu nepastebėti, kokia aparatūra paimta šiam serialui, kokios sąnaudos mestos. Lenkiu galvą prieš kūrėjus, scenarijaus autorius. Tikrai profesionaliai padirbėta. Tu žiūri į savo gyvenimą ekrane, su visais įvykiais, jų interpretacijomis. Personažai šaržuoti, bet jie yra tavo gyvenimo dalis. Linkiu šitam serialui tikrai didelės sėkmės.“

REKLAMA

Komplimentų nestokojo ir populiariausio lietuviško meninio filmo „Zero 2“ aktorė Aušra Štukytė.

„Serialas „Gedimino 11“ mane nustebino gerąja prasme: kadrai neerzina banalumu, labai stiprus montažas. Man kaip tik prieš tai teko peržiūrėti senąsias „Gedimino 11“ serijas, tikėjausi ko nors panašaus. Bet antroji dalis – žymiai aktualesnė nūdienai. Ir operatorių, aktorių darbas –nepriekaištingas. Televizijos filmas atitinka visus modernaus filmo standartus. Man jis labai patinka. Pirmadieniais būtinai stengiuosi jį pasižiūrėti“, – kalbėjo A. Štukytė.

REKLAMA
REKLAMA

Ją ypač žavi kolegų Albino Kelerio ir Eglės Driukaitės vaidyba.

„Pirmose serijose buvo tokia scena, – ilgu koridoriumi ėjo moteris, išniro iš šviesos srauto ir kambarys nušvito dar labiau, nes aš supratau, kad ta moteris – Eglė Driukaitė, mano draugė, mano paslapčių saugotoja... O tas epizodas, kur Albinas Keleris nervingai atidarinėja vandens buteliuką, – taip stipriai suvaidinta! Didžiuliai komplimentai“, – bėrė A. Štukytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų