REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šok su manimi“ kūrėjai džiaugiasi naujame šou sezone TV3 žiūrovus galėsiantys nudžiuginti įvairiais šokėjais. Vis labiau antrojo sezono „Šok su manimi“ poros ruošiasi rudens pasirodymams. Profesionalūs šokėjai, palikę kasdienius darbus skuba mokyti pramogų, politikos ir sporto pasaulio atstovus drąsiai suktis šokių aikštelėje.

REKLAMA
REKLAMA

„Kaip ir pernai, šiemet džiaugiamės subūrę stiprią profesionalų komandą, kurie su dideliu įkarščiu ruošiasi spalvingiems pasirodymamas. TV3 žiūrovai jau greitai pamatys pamėgtus šokėjus – legendinio kolektyvo ,Žuvėdra' buvusį narį, Pasaulio ir Europos aukso medalius lentynose saugantį žavųjį Andrių Butkų, daugkartinį dešimties šokių čempioną, aukštomis pozicijomis pasaulio reitinge pasidžiaugti galintį Tomą Slausgalvį, pasaulio jaunimo čempionato finalininkę Viktoriją Kunauskaitę, vieną pirmųjų pasauliniame šou sudalyvavusį Olegą Koliakiną, pernai metų Lietuvos Lotynų Amerikos čempioną Mantą Vaškelį, TV šou virtuozą Deividą Meškauską, tarptautinių varžybų finalininkę Rasą Židonytę ir kitus“, – profesionalius projekto dalyvius vardina šou vadovė Neringa Kavaliauskienė.

REKLAMA

Viena iš profesionalų – žavioji R. Židonytė, pernai šokio ypatumų išmokiusi komiką Justiną Jankevičių, šiemet stengsis šokio žingsnelių mokyti policijos komisarą Ramūną Matonį.

Pareigingas vyras, policijoje nuo eilinio tapęs komisaru, naują iššūkį priima dėl dviejų priežasčių. Pirmoji – noras parodyti Lietuvos žmonėms, kad policininkai yra tokie pat piliečiai kaip ir visi kiti, o antra – asmeninis tobulėjimas ir kerinti laikysena.

REKLAMA
REKLAMA

„Pagrindinė priežastis, dėl kurios ryžausi dalyvauti šiame projekte – noras parodyti žmonėms, kad policijos pareigūnai irgi yra tokie patys žmonės: jie moka šokti, dainuoti, šypsotis, linksmintis, bendrauti. Nusivilkę uniformą mes įsiliejame tarp žmonių ir gyvename lygiai tokį patį gyvenimą kaip ir visi kiti. Dar viena priežastis, dėl kurios šoksiu, – tai mano asmeninis noras tobulėti, išmokti šokti, lavinti savo laikyseną, būti pasitempusiam. Visuomet gyvenime mėgau iššūkius, adrenaliną, todėl šis projektas – dar viena galimybė realizuoti save“, – pasakoja „Šok su manimi“ šokių aikštelėje plušantis komisaras R. Matonis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pareigūnas, nuo rudens besisuksiantis šokių aikštelėje, repetuoja kasdien ir net žada paaukoti savo atostogas.

„Šiuo metu atostogauju. Tikiuosi, pavyks bent savaitei kur nors išlėkti. O jeigu ne, tai visos mano atostogos bus paaukotos šokiams. Matau, kaip stengiasi Rasa, todėl man visai nesinori jos nuvilti. Ji labai reikli tiek man, tiek sau ir stengiasi iš manęs išspausti net neįmanomus dalykus. Repeticijos nėra lengvos, tačiau mūsų požiūris į darbą sutampa, ir tai yra svarbiausia“, – sako naujasis „Šok su manimi“ dalyvis.

REKLAMA

Ramūnas puikiai susitvarkė su misija – vyko Europos Sąjungos prašymu stebėti įvykių Gruzijoje. O kaip jam seksis dalyvauti šokių projekte, kur net neperšaunamos liemenės negalės išgelbėti nuo komisijos ir žiūrovų verdiktų, sužinosite netrukus.

„Labai svarbu, kai žmogus turi didelį norą. Ramūnui jo tikrai nestinga. Socialiniame tinklalapyje radau jo pasakytą mintį ir nustebau, kad jis pareiškė, jog įsimylėjo ir šis jausmas užaugino sparnus, o ta meilė vadinasi šokiai“, – šypsosi N. Kavaliauskienė.

Spalvingi šokiai ir intriguojančios poros „Šok su manimi“ naujame sezone jau greitai tik per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų