REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

LNK pradeda rodyti kostiuminę dramą, pastatytą pagal populiariausios Meksikos filmų scenaristės Bravo Adams romanų „Laukinė širdis“, „Chuanas Velnias“ ir „Monika“ trilogiją. Šios knygos yra tapę bestseleriais visoje Lotynų Amerikoje.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmasis serialas pagal šiuos romanus buvo sukurtas dar 1956-aisiais, tiesa, iš pradžių – radijuje. Po dešimties metų gimė ir pirmasis TV serialas. Kino gamybos milžinė „Televisa“ iš viso susuko jau keturias „Laukinės širdies“ versijas, kuriose nusifilmavo pačios gražiausios Meksikos aktorės.

REKLAMA

2009-ųjų serialą su aktore, modeliu ir dainininke Aracely Arambula pagrindiniame vaidmenyje netrukus išvys ir LNK žiūrovai. Žiūrovus prikaustys jausminga, aistringa ir kartu tragiška meilės istorija.

Priešistorė pasakoja apie du jaunuolius – gražuolę Mariją del Rosarijo ir paprastą žveją Chuaną de Diosą, kurių vestuves sugriauna nuotakos pavydintis įtakingas turtuolis Rodrigas ir kerštinga sesuo Leonarda. Išskyrę mylimuosius ir atsikratę neteisėtai gimusio kūdikio, jie amžiams uždaro Mariją į dvaro rūsį. Po daugelio metų, prie tėvo kapo jaunuolis prisiekia atkeršyti skriaudėjams ir pasivadina Chuanu Velniu. Tačiau susipažinus su Rodrigo dukromis dvynėmis, jį užplūsta aitra.Ar įsimylėjęs jis sugebės atkeršyti mylimosios šeimai? O gal meilė stipresnė už neapykantą?

Serialas  Meksikoje debiutavo 2009 spalį ir iš karto buvo nominuotas devynioms apdovanojimų „Premios TVyNovelas“ nominacijoms.

Nauja aistringa kostiuminė drama „Laukinė širdis“ – nuo liepos 4 dienos, savaitgaliais 14.50 val. per LNK

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų