REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį penktadienį sostinės „Ūkio banko teatro arenoje“ įvyks ilgai lauktas „Gotan Project“ koncertas. Jame charizmatiška grupė gyvai pristatys beveik 2 valandų trukmės naujausią programą, kurioje bus ir dainos, iš netrukus pasirodysiančio naujojo albumo „Tango 3.0”. Iš viso balandžio 16-osios vakarą scenoje išvysime net dešimt atlikėjų.

REKLAMA
REKLAMA

Beje, prieš pasirašant sutartį su „Gotan Project“, grupės atstovai prašė šiam koncertui rinktis aikštelę, kurioje būtų kuo mažiau sėdimų vietų, kad žmonės galėtų šokti. Jų teigimu, naujasis grupės albumas „Tango 3.0” labiau skirtas šokiams, tad ir naujoji programa netinka nuobodžiam sėdėjimui. Tad penktadienį žmonės turi nusiteikti gerai pasilinksminti.

REKLAMA

BrassBastardz Sintezatorium” - muzikos kūryba realiu laiku

Neatsitiktinai penktadienio koncertą pradės gyvos elektroninės šokių muzikos grupė, kurią išsirinko patys „Gotan Project“. Vieną garsiausių pasaulyje grupių apšildys melomanams puikiai pažįstami „Brassbastardz“ su profesionalų labai giriama vokaliste Daiva Starinskaite priešakyje. Ši grupė savo muzikoje sujungia hip hop, soul, house, drum'n'bass stilius ir visą šį mišinį vadina new groove acid jazz.

REKLAMA
REKLAMA

Šiam koncertui „Brassbastardz” ruošia specialią gyvą programą, pavadintą „BrassBastardz Sintezatorium”. Sintezatoriumas – tai elektroninių sintezatorių ir asmenybių laboratorija, kurioje realiu laiku kuriama muzika bei ritmai. Tai seno ir naujo sintezė, sukurianti malonų skambesį, nes jis girdėtas, todėl malonus, bet kartu visiškai naujas. Šio pasirodymo metu bus atliekamos „BrassBastardz” dainos iš jų paskutinio albumo „Waiting“, tačiau jos įgaus visai naują skambesį.

Abi grupės neapsiriboja vienu muzikos stiliumi

„Mums labai malonu bus groti kartu, nes „BrassBastardz“ ir „Gotan Project“ sieja daug panašumų. Jie neapsiriboja vienu muzikiniu stiliumi: tango jungia su šiuolaikine muzika, seną tradicinį stilių su naujais skambesiais. Mes savo ruožtu maišome hip hop, acid jazz, house, big beat stilius, dėl to gaunasi nauji ir įdomūs eklektiški dariniai,“ - sako grupės vokalistė Daiva Starinskaitė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šį savaitgalį antrą kartą į Lietuvą atvykstantys „Gotan Project“ prieš dešimt metų pirmieji sujungė tango su elektronine muzika ir užkariavo visą pasaulį. Puikiai atpažįstama argentiniečio, prancūzo bei šveicaro muzika skamba galybėje reklamų (net ir mūsų šalyje), TV serialuose - „Grožio peilis“, „Seksas ir miestas“, Holivudo hitais tapusiuose kino filmuose - „Pašok su manim“ ir „Oušeno dvyliktukas“. Iš viso „Gotan Project“ pardavė keliolika milijonų albumų bei surengė per 400 koncertų visame pasaulyje.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų