REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

SOS! Lietuvoje – improvizacijos viruso ataka

„Jums baisus gripas, krizė, brangstanti elektra? Nesijaudinkite, visa tai taps taip nereikšminga susidūrus su nauju Lietuvą puolančiu virusu – improvizacija“, – grasina improvizacijos teatras „Kitas kampas“.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusių metų pavasarį Vilniuje užfiksuoto viruso židinio lokalizuoti nepavyko – žinia apie jį išplito po visą šalį, o jau netrukus Lietuvos miestai ir miesteliai susidurs su tiesioginėmis improvizacijos bacilų atakomis.

REKLAMA

Anšlaginius pasirodymus Vilniaus mažajame teatre rengiantis Improvizacijos teatras „Kitas kampas“ išvyksta į gastroles. Žiūrovų pamilta talentingų aktorių komanda, kurią sudaro Andrius Žebrauskas, Audrius Bružas, Rimantė Valiukaitė, Ramūnas Cicėnas, Kirilas Glušajevas, Balys Latėnas, Ineta Stasiulytė, Mantas Vaitiekūnas, Martynas Nedzinskas ir Andrius Kulikauskas, 2010-aisiais ketina aplankyti improvizacijos gerbėjus visoje Lietuvoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Didžiulį populiarumą ir žiūrovų simpatijas televizijos laidoje „Pagauk kampą“ pelniusį improvizacijos žanrą į teatro sceną perkėlė Improvizacijos teatras „Kitas kampas“. Pilnos teatro salės mums parodė, kad šio žanro žiūrovai labai pasiilgo. Nuotaikingi improvizuoti spektakliai, kuriuose veiksmas vyksta spontaniškai, kuriama ir atliekama tuo pat metu, įtraukia ir užkrečia gera nuotaika, aktoriai ir žiūrovai susijungia į vieną džiugesiu pulsuojantį organizmą“, – pasakojo teatro trupės „Kitas kampas“ iniciatorius A. Žebrauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Susidomėjimą improvizacija rodo didelis teatro „Kitas kampas“ gerbėjų skaičius socialiniame tinkle Facebook, kur trupės nariai aktyviai bendrauja su savo žiūrovais. Siekdamas, kad informacija būtų prieinama platesniam šio žanro gerbėjų ratui, „Kitas kampas“ netrukus pristatys ir naują interneto svetainę www.kitaskampas.lt

„Improvizacija mums – neatsiejama gyvenimo dalis. Sukauptomis žiniomis ir patirtimi norime dalytis. Naujoje svetainėje bus galima ne tik pamatyti spektaklių ištraukas, planuojame talpinti ir vaizdo pamokas norintiems susipažinti su improvizacijos subtilybėmis, žiūrovai galės atsiųsti nufilmuotus savo pasirodymus, kuriuos pakomentuos, patars profesionalūs aktoriai, lauksime ir skaitytojų užduočių mums. Trumpai tariant, skleisime improvizacijos užkratą ir bursime jos mylėtojų bendruomenę“, – sakė A. Bružas.

„Kitas kampas“ spektaklių maratonas prasideda Vilniuje vasario 3d., gastrolėse improvizacijų spektakliai bus parodyti Kauno, Klaipėdos, Panevėžio, Šiaulių, Vilkaviškio, Alytaus, Ukmergės, Marijampolės, Jonavos, Elektrėnų žiūrovams. Netrukus daugiau informacijos apie A. Žebrausko improvizacijos mokyklos rengiamus mokymus, spektaklius ir kitas naujienas bus galima sužinoti interneto svetainėje www.kitaskampas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų