REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Metal On Metal“ koncertu debiutuoja Vilniuje

Prireikė vos penkerių metų  praktikos, kad diskotekų galiūnai „Metal On Metal“ susiruoštų  pirmąjam oficialiam solo koncertui Vilniuje. Lapkričio 6 dieną  tai įvyks tarp patamsintų „New York Club“ sienų.  

REKLAMA
REKLAMA

Tęsdami savo pirmąjį koncertinės nekaltybės praradimo turą per Lietuvą, „Metal On Metal“ atsuka veidus, būgnus ir bosus Vilniaus publikai, kuriai balso stygas parodys ir kelių mylimų grupių vokalistai (gandai sukasi aplink „Freaks On Floor“, „Inculto“/„Twnkl“ ir dar kai ką), o apšildymo ir netšaldymo pareigas dalinsis Andrius Alien„Happyendless“ bei paklausus elektrinis duetas „The Sneekers“. Liaudiškai tariant - reivas bus.

REKLAMA

„Sunku patikėti ir mums patiems, bet vien tik mūsų koncerto Vilniuje dar nebuvo. Grojome su „Gus Gus“, grojome „MTV B-Day“, bet šitas bus tikras pirmas“, sutrikęs ir padidėjusio kraujospūdžio paveiktas žodžius bėrė Manfredas.

Pasirengimas koncertui tampo ne tik grupės narių nervus, bet ir jos vadybininkų. Štai vienas jų, nepanorėjęs atskleisti savo amžiaus ir politinės pakraipos, sakė, kad jis labiausiai nerimauja dėl klubo „New York“ įėjimo durų staktos. Jis prisiekė: „Su vyrais gastroliuoju jau kuris laikas ir silpniausia jų pasirodymų vieta visada yra durų stakta, kuri prieš renginį dažnai išgriūna.“

REKLAMA
REKLAMA

Pačiai elektrinės skerdyklos stilių  propaguojančiai grupei tai nė motais. Atvirkščiai, jiems rūpi priminti gerbėjams, kad pasaulinėse interneto parduotuvėse yra neribotas skaičius singlo „Damn!“ ir būsimo singlo „Bastard“  kopijų, pristatyti naują, po darbiniu pavadinimu paslėptą kūrinį „Money For Nothing“ ir pašokti.

Raudonas trejetukas taip pat ne tuščiai giriasi, kad lapkričio gale „Bastard“ sulauks vaizdo klipo pastiprinimo. Vaizdo klipą kuria kukliai tariant auksinė  Australijos produkcijos kompanija „The Glue Society“. Kaip jau skelbta, jame dalyvauja kiniečių tenisininkės, smokinguoti dėdės, vakarinės tetos ir kraujas.

Po debiuto Vilniuje, „Metal On Metal“ ; tęs keliones per Lietuvą, kitą savaitę sustodami Kaune esančioje „Sanitas“ gamyklos laboratorijoje, o kiek vėliau ir Panevėžyje bei Šiauliuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų