REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Provokuojantys filmo „Zero 2“ plakatai

„Zero“ galima mylėti ar neapkęsti, bet abejingų šiam filmui vargu ar rasite.

Ironiškas požiūris į save ir aplinkinį pasaulį, nepagražintas tikrovės vaizdavimas, sarkastiški personažai ir visuomenėje įsigalėjusių, dažnai absurdiškų įsitikinimų laužymas – tai neišvegiamai sukelia įvairias emocijas.

REKLAMA
REKLAMA

Toks žada būti ir naujas režisieriaus Emilio Vėlyvo kūrinys – „Zero 2”. Jūsų teismui pristatome dizainerio Martyno Birškio filmui sukurtus penkis plakatus, kurie atliepia filmo kūrėjų siekį - provokuoti žiūrovą ir kartu pateikti dinamišką, įtampos ir smagaus juoko kupiną reginį. Kuriant plakatus naudotos Pauliaus Makausko nuotraukos.

REKLAMA

Filmas „Zero 2“ pasakoja apie dviejų bičiulių smogikų Maxo (akt. Ramūnas Rudokas) ir Silvestro (akt. Kęstutis Jakštas) nuotykius, laviruojančius ties absurdo riba. Smogikai gauna iš pažiūros paprastą mafijos užduotį – surasti pagrobtą narkotikų kurjerį, - ir netikėtai įsisuka į viską ištaškantį bulvarinių aistrų, silikoninių krūtų ir šeimyninių išdavyčių tornadą. Dvidešimt keturios paieškų valandos virsta tikra muilo opera, o kai pasiutę persekiotojai pagaliau prisikasa prie „tiekėjo“, jie atskleidžia visiškai beprotišką sąmokslą. Filme taip pat vaidina Inga Jankauskaitė, Vytautas Šapranauskas, Žemyna Ašmontaitė, Saulius Siparis, Aušra Štukytė, Andrius Žiurauskas.

Nacionalinė „Zero 2“ premjera – sausio 8 dieną.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų