REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

MTV gimtadienio finišas su Ignu, Mario Basanov ir Andriumi Alien

Savaitgalį visos „selebrėtės“ rinksis klube „Gravity“. Kaip jau žinoma, aštuntus metus veikiančio sostinės klubo draugas - muzikinis kanalas MTV -  šį penktadienį švęs savo trečiąjį gimtadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Jo metu sostinės „Siemens“ arenoje tūkstančius žmonių linksmins įspūdingas grupių skaičius. Savo pasirodymus ten surengs, rodos, visi gyvai mokantys groti Lietuvos atlikėjai.

REKLAMA

Pasibaigus bene didžiausiam visų laikų gimtadieniui visi bus kviečiami į „Gravity“, kur vyks oficialus MTV gimtadienio „afterparty“ vakarėlis. Taigi, visos tikros ir tariamos žvaigždės, visų grupių nariai, žiniasklaidos atstovai ir šimtai muzikos chuligano gerbėjų persikraustys į slėptuvę po žeme. Visi, iš „MTV B-Day“ atvykę žmonės, prie durų pateikę koncerto bilietą, už įėjimą mokės tik 10 lt.

Priežasčių atvykti į „Gravity“ yra kur kas daugiau, nei tik lengviau gaunami autografai ir galimybė rankomis paliesti daugybę Lietuvos muzikos žvaigždžių. Naktį už pulto pasirodys trys labai skirtingi, bet labai įdomūs didžėjai. Sceną uzurpuos Vilniuje labai retai girdimas Kauno klubo „Exit“ programų vadovas bei bene žinomiausias Lietuvos didžėjus Ignas.

Po pasirodymo MTV gimtadienyje kartu su dainininku Mantu klube „Gravity“ savo pirmąjį DJ setą sugros vienas geidžiamiausių Lietuvos prodiuserių Mario Basanov. Labiausiai pavargęs turėtų jaustis Andrius Allien, kuris į „afterparty“ didžėjauti atvyks iš karto po pasirodymų „Siemense“ su grupe „Happyendless“ ir SEL. Taigi 18 valandą prasidėsiantis „MTV B-Day“ baigsis tik apie 5 valandą ryto, o gal ir vėliau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų