REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Alexanderį Rybaką apšildys Lietuvos eurovizininkas – Sasha Song

Šių metų „Eurovizijos“ dainų konkurso nugalėtoją, Norvegijos dainininką ir smuikininką Alexanderį Rybaką apšildys Lietuvą šiame konkurse atstovavęs dainininkas Sasha Song.

REKLAMA
REKLAMA

Kartu su Sasha scenoje pasirodys pianistas Marius Leskauskas ir pritariančioji vokalistė Nora Strolytė, talkinusi Sashai „Eurovizijos“ konkurse Maskvoje.

REKLAMA

„Džiugu, kad beveik po pusmečio turime progą susitikti su Norvegijos atstovu, „Eurovizijos“ konkurso nugalėtoju Alexanderiu Rybaku ir pradėti jo koncertą. Visiems klausytojams žadame padovanoti šiltą ir  jaukų akustinį pasirodymą“, − sakė dalininkas Sasha Song.

2009 metais Sasha Song tapo prizininku konkurse „Lietuvos Dainų Daina 2009“ ir jam atiteko kelialapis į „Eurovizijos“ konkursą. Su daina „Pasiklydęs žmogus“, atlikta dviem kalbomis – angliškai ir rusiškai – Sasha Song papuolė į finalą ir užėmė 23 vietą. Galutiniame sąraše jis buvo 23-ias iš 42-jų dalyvių.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmąją vietą  „Eurovizijos“ dainų konkurse užėmęs Norvegijos atstovas į Lietuvą atvyksta dviem įspūdingiems pasirodymams. Visą Europą sudrebinusio hito „Fairytale“ autorius spalio 6 dieną koncertuos Vilniaus „Siemens“ arenoje, o spalio 7 dieną muzikos šou surengs „Cido“ arenoje, Panevėžyje.

Bilietus į abu Alexanderio Rybako koncertus platina bendrovė „Tiketa“. Bilietai į koncertą „Siemens“ arenoje kainuoja 50-95 litai, „Cido“ arenoje – 45-80 litų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų