REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skandalingasis roko muzikantas Marilyn Mansonas lapkričio 15 dieną koncertuos Rygos arenoje, Latvijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Šis grandiozinis ir provokuojantis šou kultiniam JAV atlikėjui bus pirmasis Latvijos scenoje. Marilyn Mansonas Rygoje lankysis su savo pasaulinių gastrolių, kuriose pristato naujausią albumą „The High End of Low“, koncertu. Šiame ture tai bus vienintelis dainininko pasirodymas Baltijos šalyse.

REKLAMA

Marilyn Mansonas su savo koncertais anksčiau jau yra lankęsis Lietuvoje ir Estijoje. 2003 metais dainininko pasirodymas Vilniuje „Žalgirio“ stadione sulaukė didelio publikos dėmesio. Prieštaringai vertinamas atlikėjas prieš dvejus metus kalėdiniu laikotarpiu surengė savo koncertą Taline, kur jo pasirodymas taip pat sutraukė daug žiūrovų iš Latvijos ir Lietuvos.

Marilyn Mansono dainos – tokios pat šokiruojančios kaip ir jis pats – suvaidino ryškų vaidmenį roko muzikos istorijoje. Vieni didžiausių Marilyn Mansono hitų yra kūriniai „Sweet Dreams (Are Made of This)“, „The Beautiful People“, „The Dope Show“, „Rock Is Dead“, „Disposable Teens“, „Tainted Love“, „mOBSCENE“, „Personal Jesus“, „Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)“ ir kitos.

REKLAMA
REKLAMA

Marilyn Mansonas savo grupę įkūrė 1989 metais. Ji buvo du kartus nominuota prestižiniams „Grammy“ apdovanojimams ir laimėjo tokių įtakingų leidinių kaip „Billboard“ ir „NME“ apdovanojimus bei „MTV“ muzikos kanalo apdovanojimą.

Šiais metais Marilyn Mansonas išleido savo septintą studijinį albumą, pavadinimu „The High End of Low“. Ši kompaktinė plokštelė „Billboard“ albumų tope debiutavo 4-oje vietoje. Pirmasis albumo singlas pavadinimu „Arma-Goddamn-Motherfuckin-Geddon“ nesiskiria nuo ankstesnių provokuojančių šio atlikėjo įrašų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip pats Marilyn Mansonas sakė apie savo naująjį singlą, sukūręs šią dainą jis buvo beveik 100% tikras, kad įrašų kompanija jos neišleis. „Toks žodžių skambesys – Arma-Goddamn-Motherfuckin-Geddon – nėra keistas, kai ištariu aš, tačiau kai kurie žmonės turbūt galvoja, kad tokius išsireiškimus naudoju, nes mano pažeistos smegenys ar kažkas panašaus. Vis dėl to aš tai pavadinčiau tiesiog skiriamuoju savo „požymiu“, – sakė dainininkas.

Lietuvos muzikos gerbėjai bilietais į Marilyn Mansono koncertą Rygoje galės pasirūpinti jau nuo pirmadienio, rugsėjo 21 dienos, 10 valandos ryto „Tiketos“ prekybos taškuose. Stovimi bilietai kainuos 115 litų, fanų zonos bilietais – 170 litų, sėdimi bilietai arčiausiai scenos – 195 litus.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų