REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nesakyk Mamai! pradeda sezoną su „Greatest Hits“

Pasvėrę keletą galimų  temų, vakarėlių organizatoriai nusprendė, kad patraukliausia iš nuogo pilvo sezono grįžusiems reiveriams yra „Greatest Hits“ tema, kuri atriša rankas pakartoti didžiausius žygdarbius klube „Gravity“ ir nenurausti iš gėdos.  

REKLAMA
REKLAMA

Rugsėjo 19 d., šeštadienį, klubų  maldininkai galės prisiminti ir dar kartą išgyventi geriausias pastarųjų metų „Nesakyk Mamai!“ akimirkas: polietileninius salės gaubtus, procesijas, kviestinę grupę, skylę sienoje, plojimus, dalybas ir Sebastian „Walkman“.

REKLAMA

Vienas dalykas, kuris bus naujas - tai netikėti muzikiniai svečiai, nauja, išgarsėjimą jau suplanavusi grupė VAGYS. Kintamos sudėties, veidus slepiantis duetas pagarsės tuo, kad meistriškai ir akustiškai pergros garsiausius šių laikų šokių hitus. "Greatest Hits" vakarėlyje nuskambės trys dainos - DATAROCK pamatinis „I Used To Dance With My Daddy“, JUSTICE VS SIMIAN „Never Be Alone“ ir METAL ON METAL „Damn!“, nes taip liepė „Skint“.

REKLAMA
REKLAMA

Dar vienas daug geismo sulaukęs  žingsnis - drąsiausiems (taigi, pirmiesiems) lankytojams bus įteiktas enciklopedinis „Metal On Metal Bang Other People's Greatest Hits Some Of Which Seem Like Their Own Including Some Of Them Which Indeed Are Their Own“ miksas. Kiekis ribotas, loterijos draudžiamos, tad bus teikiama pirmenybė žinantiems slaptažodį. Slaptažodis – „Brrr, Skaiva“.

Firmos „Verbatim“ išleistų  slaughterhouse plokštelių kolekcionieriai Manfredas, Kym Wild ir Miss America pažadėjo renginyje sugroti kiekvieną hitą nuo 2005 metų, per kurį riksmai siekė 100 ir daugiau dB (decibelų).  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Besiruošdami sugrįžimui į  „Gravity“ aptvarus, METAL ON METAL spėjo pasiekti pirmąją  labiausiai gerbtino Lietuvoje renkamo topo „Zip FM taškai“ vietą su savo nauja skerdykla „Bastard“. Šiuo metu „Bastard“ galima nusipirkti skersai išilgai muzikinių interneto parduotuvių, o taip pat kūrinys netrukus sulauks rimto pastiprinimo - jau nufilmuotas vaizdo klipas. Tikrai tiesa, kad tai padaryta... Australijoje su kiniečių tenisininkėmis. Sekite „jutiūbą“, o dar geriau susidraugaukite su metalistais adresu www.facebook.com/metalonmetal - ten naujienos skelbiamos pirmiau nei sužino Kym Wild.

Kol kas „Metal On Metal“ stengiasi tvardytis ir apie australiškus klipus negalvoti - visos jų  mintys, įskaitant ir tas apie krepšinį, nukreiptos į šeštadienį.

Primename - Nesakyk Mamai! „Greatest Hits“ su Manfredu, Kym Wild ir Miss America – „Gravity“, rugsėjo 19 d., šeštadienį, nuo 22h.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų