REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nuogas vakarėlis „Hockey Punks Naked”

Persirengimo kambario atmosferos įkvėpti sportininkai šiuo vakaru atgimsta naujam ledo ritulio sezonui, kurį pradės gražiu ritmu: vizualiai interpretuodami mintį, kad tikrai nieko nesinešioja užantyje.

REKLAMA
REKLAMA

Visas varžybų su priešinininkais nuoskaudas, konfliktus ir dramas jie palieka praeity, kažkur daugiabučių kiemo konteinery, kartu su aną sezono sudėvėtais rankšluosčiais ir kojinėmis.

REKLAMA

Be to šiais drabužių karų laikais, kai vakarėlių šeimininkės reikalauja užsivilkti sijoną ir dar perlais siuvinėtą palaidinę, tai bus mažiausiai stiliaus požiūriu įpareigojantis vakarėlis Vilniuje.

Nuogai apsivilks visi sportininkai ir didžėjai. Tai beveik vyriško striptizo šou, tik be svetimą gėdą išaukiančių judesių ir su gera muzika. Pusė vyrų vakarėlyje tėra patyrę plikų pėdų nuogybę, tad savo pačių susigalvotai temai ruošiasi alinančiomis treniruotėmis Vingio parke ir gerdami kiaušinio trynius. Nuo sportininkų kūno plikumu neatsiliks ir didžėjai bei didžėjos, jau dabar jie skaičiuoja kiek centimetrų virš bambos lygio juos uždengs grojimo instrumentai.

REKLAMA
REKLAMA

Pergyvenantiems dėl stilingos nuogybės, Miss America iš grupės „Metal On Metal” pataria pasiprašyti nurengiamam akimis, pats didžėjus drąsiausiai apnuogina dantis, kuriuos, davė garbės žodį, valo pagal odontologų papročius ir neturi akmenų. Kitas vakaro dalyvis iš grupės „G & G Sindikatas” Mamania drąsiausiai demonstruoja vieną iš dviejų rankų. Nuogiausiai jis jautės, kai vakarėly išmetė šokėjams savo „Mamania On Metal” marškinėlius. Kažkam pasisekė, jie buvo vienetiniai. Didžėjus šiam vakarėliui patarimas įsigyti susegamus treningus, kurie nusiplėšia nuo kūno vienu mostu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vakarėlio proga fotografui išsinuogino Vilniaus „Hockey Punks” komanda, kurios ne tik treniruotėse, bet varžybose ritulį stumdo net merginos.

Šį penktadienį, rugsėjo 18d, klube WOO nuogas vakarelis - „Hockey Punks Naked”

Vakarėlio kokteilis – tik tiems, kurie apnuogins savo kūną.

Įėjimas – 15 Lt

Muziką leis:

Mamania (G&G Sindikatas)

Miss America (Metal On Metal)

Vee Diavara (Tabami)

SiSi (Zip Fm)

Vaida ir Viktorija (Something Stupid)

Naglis & Ramybe (Hockey Punks Djs)

Vachtangas aka Kurafteris & Karolis Sniegas

Jurga Flow (Kandis Vintage Shop)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų