REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Woo“ penktadienį siaubs audra

Ruduo visuomet atneša naujų vėjų, ypač – į klubus.

Ne išimtis ir trečiąjį savo rudenį pasitinkantis „Woo“, kuriame penktadienį siaus tikrų tikriausios vėtros. Vakarėlis „Audra prieš tylą“ – būtent apie tai.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindiniu elektroniniu smuiku „Audroje prieš tylą“ grieš jau antrąjį albumą „All The Truth About Blue Monkeys“ šiemet išleidęs dainius Golden Parazyth. Įmantriai savo kukliu kompiuteriu manipuliuojantis Giedrius yra pavergęs ne vieną merginos, vaikino ir net užkietėjusio technačiaus širdį. Neabejotinai išgirsim tiek naująjį „Hello My Friend“, tiek visų mintinai mokamą „Last Rainbow“. Ir gal net ne po vieną kartą.

REKLAMA

Gyvąjį vakaro muzikantą iš peties palaikys vėtrose jau neblogai patyrę didžėjai. Tai – „diskotekų uraganai“ Benua iš „Happyendless“ bei Pupa iš „Backdoors“. Tai jie jau daugelį savaitgalių „Woo“ yra siautę to paties pavadinimo cikle, kuriame nesidrovėdami į šokių areną meta vis purvinesnius kūrinius. Dar anglies į audros židinį įmes vaizdų kūrėjas VooZ2, tad klube susirinkusiems šokėjams tikrai teks laikytis už kėdžių bei kolonų.

Nuo rudeninių negandų geriausia slėptis naktiniame klube. „Audra prieš tylą“ – jau penktadienį, rugsėjo 4-ą, nuo vėlaus vakaro iki ankstyvo ryto. Iki 23 val. atėję mokės 10 Lt, kiti – 15 Lt.

Video:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų