REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeši mėnesiai darbo, net 30 kilovatų garso, beveik dviejų futbolo stadionų plotą užimanti erdvė, per 10 000 taurių, 40 sofkučių, 14 bemiegių naktų, 30 apsaugos darbuotojų, penkios scenos, numesti 3 kilogramai, 8 valandos nenutrūkstamos muzikos, keturi barai ir beveik 30 atlikėjų.

REKLAMA
REKLAMA

Jau šį penktadienį, rugpjūčio 21 d., šokių muzikos gerbėjai iš visos Lietuvos suks viena kryptimi – link Kauno klubo „Combo“, įsikūrusio Nemuno pakrantėje. Čia įvyks jau šeštasis kasmetinis vasaros sezono uždarymo festivalis „RyRalio Summer End Festival“. Pagrindinis šio renginio privalumas – skirtingose scenose kiekvienas gali surasti sau patinkančią muziką. Šiais metais šis pasirinkimas bus kaip niekada platus. Net neabejojama, kad apsaugotas nuo blogo oro festivalis taps esminiu šios vasaros renginiu Kaune.  

REKLAMA

Festivalyje komfortas garantuotas

Vasaros laidotuvių  renginyje netrūks komforto, nes čia viskuo pasirūpinta iki smulkmenų. Pirmą kartą festivalis vyks vos 3 minutės kelio nuo Kauno centro esančiame klube „Combo“ bei jo prieigose. Šiose erdvėse šokių muzikos gerbėjų laukia daugybė minkštasuolių, didžiuliai - nuo žemės iki lubų - langai, pro kuriuos atsiveria nuostabus vaizdas į Nemuną, gera vėdinimo sistema bei patogus privažiavimas ir automobilių parkavimas.  

REKLAMA
REKLAMA

Festivalio naujienos: ne tik nauja erdvė, bet ir tai, kad pirmą kartą čia bus tik gyviems pasirodymams skirta scena, o norint išvengti blogo oro sukeltų nepatogumų šiais metais pagrindinė scena, kurioje gros Milton Jackson, bus viduje. Be to, pirmą kartą bus atidaryta latino nuotaika persismelkusi erdvė su nuostabiu balkonu ir mojito baru. Turbūt nekyla abejonių, kad  joje šeimininkaus tikri P. Amerikos nuotaikos skleidėjai - „Mosquito“ grupė, kurie šiam renginiui ruošia pasirodymą su buvusia „Saulės kliošo“ vokaliste Daiva Starinskaitė.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„RyRalio Summer End Festival“ poilsio zonoje pavargusius nuo šokių priglaus patogūs minkšti baldai. Renginio organizatoriai pasirūpino ir transportu. Visiems, nusprendusiems grįžti namo, nereiks tuo rūpintis, nes prie festivalio įėjimo lauks taksi mašinos. Maža to, visi, perkantys išankstinius bilietus į festivalį, galės naudotis atskiru įėjimu.  

Prieš  krizę kovoja brangiausiu renginiu

Paklausti apie krizę  renginio organizatoriai atviravo: „Taip, krizė mus neramino ir vertė net spręsti ar verta šiais metais išvis rengti festivalį.Tačiau negalėjome nuvilti gerbėjų, kurie penkerius metus prieš tai šoko kartu, mus palaikė ir gyrė. Nusispjovėme į visas krizes ir suorganizavome patį stipriausią bei brangiausią renginį per visą „RyRalio“ istoriją. Dabar tik belieka tikėtis, kad po festivalio nereikės užstatyti lombarde savo automobilių,“ - juokauja renginių ir įrašų kompanijos „RyRalio“ atstovas Lauris Lee.

REKLAMA

Tiesa, jau dabar aišku, kad į ekonominį nuosmukį nusispjovė ne tik renginio organizatoriai, bet ir šokių muzikos gerbėjai - „RyRalio Summer End Festival“ išankstinių bilietų pirkimas smarkiai lenkia visus prieš tai buvusius penkis festivalius. Bet tai neturėtų stebinti, nes šiais metais išgirsime pirmą kartą mūsų šalyje grojantį labai madingą Milton Jackson, vos antrąjį „Metal On Metal“ koncertą Lietuvoje, Igną, „RyRalio“, Donatello, Jovani, „The Sneekers“, Andy Lau, „Mosquito“, Rimą Šapauską, Mamania, Astralą, MiniDisko bei kitus.  

Beje, šeštadienį  Kauno šokių muzikos ir kokteilių bare „Pop Star Bar“ ; įvyks oficialus „RyRalio Summer End Festival“ „afterparty”. Jame gros daugelis festivalyje grojusių didžėjų. Visi, dalyvavę vasaros laidotuvių renginyje į šią ypatingą diskoteką pateks nemokamai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų