REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tarp kelių vakarėlių serijų, remiksų ir prailgintų savaitgalių vėtyti Metal On Metal pagaliau pastebėjo, kad nuo pirmojo ir vienintelio jų singlo „No Front Teeth“ praėjo daugiau nei du metai.  

REKLAMA
REKLAMA

Todėl tvirtai britų leidybinei kompanijai „Skint“ (Fatboy Slim, Goose, X-Press 2) palaiminus, triujulė sugrįžta su „Damn! EP“ (lietuviškai keistai vadinamu „mini albumu“).   

REKLAMA

„Laikas prabėgo taip greitai, kad laikydamas mūsų pirmąją plokštelę pagalvojau, jog ant jos klaidinga išleidimo data“, išsigandęs žžiovavo vienas iš trijų grupės narių Miss America. „Praėjo dar metai nuo „Damn!“ įrašymo ir štai pagaliau turime išleidimo datą. Matote, kokie greiti įrašų leidėjai?“

„Damn!“, pirmiausiai, nuo liepos  27 d. visą mėnesį ekskliuzyviai bus prieinamas tik Beatport.com pirkėjams. Po to, rugpjūčio 24 d. jis išplis po pasaulines mp3 ir plokštelių parduotuves. Kiekvienas su banko kortele ir internetu galės suteikti vilties, kad muzika dar perkama.

- - - - - - - - -

Nuoroda į parduotuvę

- - - - - - - - -  

Slaughterhouse stiliaus muziką išpažįstanti grupė pardavė per 1000 pirmojo singlo vinilų. „No Front Teeth“ ne du ir ne tris kartus skambėjo „BBC Radio 1“, buvo palaimintas Groove Armada, Annie Mac, Fatboy Slim, Kissy Sell Out. Vėliau vyrai gavo užduotis remiksuoti „New Young Pony Club“, „Bloc Party“, „Tim Deluxe“, „Blood Red Shoes“.

REKLAMA
REKLAMA

Viso to (ir paskolų) dėka, daugiau kaip porą mėnesių grupė džiaugiasi savo įrašų studija.  

Ilgai atidėtąjį „Damn!“ sudarys penki kūriniai: vaizdo klipe skambanti „Damn! (Less Metal Edit)“ versija; septinmylė diskotekinė „Damn!“ variacija; naujas kūrinys „Bastard“; jauno talento Mercury minimalistinis ir seno talento Kris Menace grynakraujo techno remiksai.  

„Labai nustebino Kris Menace, kuris pasakė „norit techno? gausit techno!“ ir įrašė suktą šokių velnią“, akis plėtė Kym Wild. Jam pritarė ir Manfredas: „Ir Mercury buvo ne toks, kokio tikėjomės - žymiai ramesnis. Už tai mūsų „Bastard“, ką aš žžinau, tikrai turėtų būti uždraustas nepilnamečių etikos komisijos.“

Visą pakuotę apkabino pasaulyje įvertintos armėnų kilmės amerikietės Anos Bagayan iliustracija ir pastovaus „Metal On Metal“ vizualizuotojo „Stunt!“ dizainas.  Joje - barzdota mergaitė rodanti metalistus vienijantį „ragų“ žženklą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„EP“ išleidimą lydi ir antrasis grupės istorijoje vaizdo klipas, jau spėjęs apkeliauti „MTV Baltic Top 20“ bei „MTV Dancefloor Chart“. Jo autoriai - neseniai susibūręs gabių rankų duetas „Phantom“. Klipe, kaip ir dainoje, pasakojamos reiverio odisėjos - klube, iš klubo ir atgal. Paaiškina kūrėjai Mantas ir Vytas: „Herojus yra amžinoje kilpoje ir net asmeninių durų (išėjimo) turėjimas niekur nenuveda. Keisti įsivaizduojami gyviai ir juodai balta pasąmonė - pernelyg aktyvaus gyvenimo pasėkmė.“ Klipas jau sulaukė plojimų iš pagarbaus „Stash Magazine“ ir „YouTube“ vakarėlių organizatorių.  

„Metal On Metal“ „Damn!“ - beatport.com nuo liepos 27 d. ir visur nuo rugpjūčio 24 d. 


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų