REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Krizė ar ne Lietuvoje - nevažiuokite į Londoną, nes šį penktadienį pats Londonas atvažiuos pas jus.

REKLAMA
REKLAMA

Nors dėl Europos kultūros sostinės išnykusių tiesioginių skrydžių į Lietuvą bei mūsų šalyje pakilusio akcizo alkoholiui vis mažiau britų atvažiuoja švęsti bernvakarių, šį savaitgalį du išvaizdūs Deivido Bekhemo gerbėjai tikrai atvyks.

REKLAMA

Penktadienį, birželio 12 d., 22 valandą į Kauno šokių muzikos ir kokteilių barą „Pop Star Bar“ atkeliauja „Muak“ vadovai Zaki ir Manish. Didžiausių Londono house muzikos renginių organizatoriai pirmą kartą atvyksta į Lietuvą ir surengs išskirtinę naktį „Muak Party: Sounds Of London“. Diskotekoje be dviejų britų dar gros „RyRalio“ tandemo narys Karalius ir  „Pop Star Bar“ ; rezidentas Modaco.



„Muak“ – į Kauną, „RyRalio“ –  į Londoną

REKLAMA
REKLAMA

Jau tris kartus RyRalio DJs nariai Lauris Lee ir Karalius renginių organizatorių „Muak” kvietimu viešėjo Londone ir ten grojo viename didžiausių miesto klubų „The Egg”. Šį kartą viskas atvirkščiai – šį penktadieni naujausias Londono skambesys atkeliauja į Kauną. „Muak“ įkūrėjai, didžiausių Londono house muzikos renginių organizatoriai Zaki ir Manish sugros savo setą daugybės house muzikos žvaigždžių jau pakrykštytame „Pop Star Bar“.

Britų duetas ne tik organizuoja šaunius renginius Londone, bet ir yra puikūs didžėjai grojantys įvairiausiuose vakarėliuose bei radijo stotyse. Visai neseniai Zaki įkūrė dar ir „Muak“ įrašų kompaniją, kurios pirmuosius įrašus puikiai įvertino kolegos didžėjai bei žurnalistai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pasitik pasaulio muzikinės sostinės deep, tech house ir uplifting house muzikos atlikėjus!”, - šaukia kartu su britais grosiantis Karalius. „Muak“ – tai viskas apie Londoną ir house muziką šiandien. „Muak“ – tai įrašų kompanija, vakarėlių serija ir didžėjų susivienijimas. Vos pradėję organizuoti renginius jie šturmu „paėmė” Londoną ir dabar turi kelias svarbias rezidencijas įskaitant „The Egg”, kuriame mes grojome jau du kartus, o rudenį važiuosime dar kartą”, - tęsia jis.



Šeštadienį - gimtadieninis Andy Lau koncertas

REKLAMA

Po iškalbingo house vakarėlio šeštadienį laukia reivo diskoteka, pavadinimu „Ravin I'm Raving“. „Pop Star Bare“ tą naktį pasirodys 16B, „Silicone Soul“ ir Jonty Skrufff asistuojantis Andy Lau, kuris paruošė gyvą gimtadieninį  pasirodymą. Aišku, tai ne viskas. Už DJ'ų pulto dar stos „Metal on Metal“ kiečiausias metalistas Manfredas ir vienos populiariausių Lietuvos grupių „Happyendless“ narys Andrius Alien.

Kaip tik šį savaitgalį bene žinomiausias Lietuvos šokių muzikos prodiuseris Andy Lau Vilniuje ir Kaune minės savo 12-ąjį karjeros gimtadienį. Ta proga su Jurga Šeduikyte, SEL, Virus J, RyRalio, Golden Parazyth, „Metal on Metal”, Ignu ir galybe kitų  lietuvių dirbęs muzikos kūrėjas ruošia ypatingą „live” pasirodymą. Žvakutes ant torto užpūtęs Andy scenoje pasirodys kartu su nuostabia vokaliste Jazzyvile. Karšta emocionalios muzikos naktis garantuota!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų