REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vasario 23 d. "Siemens" arenoje – fantastinės roko operetės "Neformatas. Epizodas II"

Roko operetę "Neformatas. Epizodas II" kuria Vilniaus universiteto studentų atstovybė ir kultūros vadybos agentūra "Tactus Verus". Operetės autorių teigimu, jie siekia sukurti ir parodyti gyvą, estetišką muzikinį spektaklį mąstantiems ir kokybiškų reginių ieškantiems žiūrovams, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Roko operetės kūrėjai teigia, norintys atsisakyti fonograminių "žvaigždžių" dalyvavimo išliekamąją vertę turinčiuose projektuose ir taip suteikti kūrybinės realizacijos terpę gabiam jaunimui.

REKLAMA

Skirmantas Valiulis, atliksiantis vieną iš vaidmenų, mano, kad anksčiau jaunimas maištavo prieš sovietinę beskonybę, o dabar turime tokią situaciją, jog reikia maištauti jau prieš besikerojančią tautinę beskonybę. Be žinomo kritiko, projekte dalyvaus Justė Arlauskaitė ("Pieno lazeriai"), Svaras (G&G Sindikatas), Saulius Prūsaitis ("Happyendless"), Rafailas Karpis (operos solistas), Algis Ramanauskas /Greitai/, Ingrida Žiliūtė, Rimas Šapauskas ir kiti.

Pirmasis "Neformatas" buvo parodytas 2004 m. rugsėjo 18 d. Vingio parke, kai buvo minimas Vilniaus universiteto 425 metų jubiliejus. Renginys sulaukė didelio visuomenės ir kultūros žinovų dėmesio ir įvertinimo. Tada 10 tūkstančių žiūrovų miniai teatralizuotą muzikinį vaidinimą gyvai atliko per 70 atlikėjų ir muzikantų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų