REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Nesakyk Mamai“ kovos už turtą ir prabangą

Janonis Skomantas (vardas ir pavardė sukeisti vietomis dėl autoriaus saugumo), jaunuolis iš Lietuvos nusprendė pasipriešinti verslo leidinių skelbiamai krizei.

REKLAMA
REKLAMA

Jis įkūrė internetinį judejimą „Už turtą ir prabangą" ir net neįtarė, kad susilauks vieno apdovanojimo ir vieno vakarėlio.

REKLAMA

Šį penktadienį, gegužės 30 dieną, „Gravity" bunkeryje klubinis serialas „Nesakyk Mamai!" šoks „Už turtą ir prabangą", jį aplankyti lydimas apsaugos žadėjo ir pats J. Skomantas, šiuo metu nešiojantis auksinius dantis. Vakarėlio vertybės kviečia šokti imituojant prabangius judesius, dėvėti įžūliai besilupančią bižuteriją ir atsiklijavusius prekės ženklus.

Prieš pat renginį internete ėmė skleistis keistas dešimties sekundžių klipas, kuriame Virgilijus Alekna (tapatybė nenustatyta) tariamai išmeta savo 2005 metų Pasaulio čempionate laimėtą auksinės vietos apdovanojimą. Klipo gale pasirodo užrašas „Už turtą ir prabangą".

REKLAMA
REKLAMA

Nepriklausomų ekspertų komisija pateikė išvadą, kad visų pirma klipas cituoja jau legenda tapusį Andriaus Mamontovo „Apdo2009" atsikratymą, o visų antra, apdovanojimą išmetančiojo pirštai yra plaukuoti, tuo tarpu V. Alekna tokių pirštų nenešioja. Bet kuriuo atveju, nustatyta, kad klipas skatina susimąstyti apie būsimą vakarėlį. Klipą pasižiūrėti galima „YouTube" svetainėje įvedus raktažodžius „Virgilijus Alekna Apdo".

Vakarėlyje tranformerius iš auksinių kompaktinių plokštelių lankstysiantys Manfredas, Kym Wild ir Miss America unisonu gūžčiojo pečiais ir teigė apie Aleknos klipą girdintys pirmą kartą. „Tačiau galime patikinti, kad vakarėlis bus nusagstytas prabangos imitacijomis. Šokėjus raginame atsinešti kuo daugiau auksinių dalykų", - nuo tiesaus atsakymo išsisuko Kym Wild.   

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu, be dalyvavymo šokių maratonuose, „Metal On Metal“ dirba iškart dviem frontais: poliruoja dar vieną naują kūrinį, pavadintą „Bastard", kuris prisiglaus prie jau įrašyto „Damn" ir bus išleistas dvipusiu singlu. Antrasis darbas - pasiruošimas oficialiam lietuviškam koncertiniam debiutui su gyva grupe. Gyvi pasirodymai, jau surengti Maskvoje, Mančesteryje ir Lilyje, netrukus sprogs Vilniuje arba labai netoli jo.

Dar kartą - „Nesakyk Mamai! Už turtą ir prabangą“, su Manfredu, Kym Wild ir Miss America, klube „Gravity“, gegužės 30 d., šeštadienį, nuo 22 valandos.



„Virgilijus Alekna Apdo" klipas:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų