REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Europos dienos vakaro koncertas Panevėžyje

Šį šeštadienį Panevėžyje vyksiančioje Europos dienos šventės dalyviai galės ne tik visą dieną dalyvauti įvairiose kūrybos ir meno dirbtuvėse,  bet ir šėlti griausmingame vakaro koncerte su progresyviausiomis Lietuvos grupėmis ir atlikėjais – Živile Ba, „Ele 7“, „Sweetsalt“, „Happyendless“ ir Manfredu iš „Metal on Metal“.

REKLAMA
REKLAMA

„Vakarinio koncerto metu šventės dalyviai išgirs perspektyviausias Lietuvos grupes ir atlikėjus, krupščiai atrinktas būtent šiai dienai ir atspindinčias šventės idėją – kūrybiškumą ir naujoves,“ – teigia vakaro koncerto koordinatorius ir vedėjas Richardas Jonaitis, „Opus 3“ radijo laidų vedėjas.

REKLAMA

„Happyendless“ – viena populiariausių ir kokybiškiausių šiandienos grupių Lietuvoje,  įvertinta daugeliu prestižinių Lietuvos ir tarptautinių apdovanojimų ne tik mastu  – 2008 m. jie pelnė MTV „Best Baltic Act“ apdovanojimą. „Happyendless“ nariai teigia grojantys rock, electronica, new wave stiliaus muziką.

Metalistas be gitaros Manfredas iš „Metal on Metal“ yra kilęs iš Panevėžio, todėl groti savo gimtajame mieste jam bus ypač malonu. Trijų DJ‘ų grupė, anksčiau žinoma kaip „Nesakyk mamai“, garsėja publiką itin įkaitinančiais vakarėliais.

REKLAMA
REKLAMA

Išskirtinio balso Živilė Ba Lietuvos muzikiniame pasaulyje žinoma nuo 2007 m., kai jaunų muzikos grupių ir atlikėjų konkurse „EuroRock“ buvo pelnė antrąją vietą ir buvo pripažinta „geriausio balso savininke“. Živilė savo talentą įrodė ir tarptautiniame „Baltic New Music Chart 2007–2008“ konkurse, kur pelnė visų Baltijos šalių simpatijas.

„Ele 7“ – tai elektroninę muziką grojanti DJ komanda arba grupė, priklausomai nuo sudėties ir nuotaikos besivadinantys „Rūkymas žudo“ arba „Ele 7“ (Electronic live event 7). 2008 m. festivalyje „Sūpynės“ debiutavusi keturių vaikinų kompanija užkariavo klausytojų simpatijas ir šiuo metu rengiasi įrašyti debiutinį albumą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Grupė „Sweetsalt“ – viena iš perspektyviausių roko grupių Lietuvoje. 2006 m. susikūrusi grupė jau gali pasigirti laimėję prestižinį MTV muzikos konkursą „Coca-cola Soundwave“, uždarę Lietuvos ir kaimyninių šalių festivalį „Be2gether“, dalyvavę „Coke Live Music Festival“ Krokuvoje kartu su pasaulinėmis žvaigždėmis „Prodigy“ ar „Timbaland“. Muzikantai mėgsta eksperimentuoti ir savo kūryboje derina rock, accoustic, electro stilius.

Vakarinis Europos dienos koncertas prasidės 18.00 val. Panevėžio Laisvės aikštėje. Visi Europos dienos šventės renginiai ir koncertai nemokami. Renginį organizuoja Europos Komisijos atstovybė ir Panevėžio miesto savivaldybė drauge su įvairiomis organizacijomis ir informaciniais partneriais.

Išsamiau apie renginį – www.europa.eu/lietuva

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų