REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį penktadienį, gegužės 1 d., „Havana Social Club“ sueina vieneri metai.

Vieneri metai, kuriuose, kaip ir klubo emblemoje, buvo ir juodo, ir balto: tuščios salės su keliais lankytojais ir vakarėliai, kuomet visi norintys netilpo į tris sales; niekam tikę atlikėjai ir šių dienų bardai, priverčiantys šokti visus vakarėlio svečius; žiovulį keliantys vakarėliai ir tokie, kuomet nesinorėdavo, kad išauštų rytas; kaimynų skundai dėl triukšmo ir lankytojų padėkos už gerai praleistą vakarą...

REKLAMA
REKLAMA

Tikriems vakarėlių mėgėjams ir „Havana Social Club“ gerbėjams neturėtų kilti klausimas „O ką veikti penktadienio vakarą?“. Penktadienio vakarėlių „vinis“ Vilniuje, be abejo, bus „Havana Social Club“, kur gimtadienio proga bus įrengtos net trys skirtingų muzikos stilių salės - Tropical, Rave ir Monsters of Pop. Jose gros gerai „klubinėtojams“ pažįstami diskžokėjai: Guzovich (On The Wave), Mantas T, Gvidas, Nostra (Partyzanai), TWNKL, Miss America (Metal on Metal), Kim Wilde (Metal on Metal), St Stereo, Sania (Pump up the 90s), Misha Berloga (80s), Vainius (Disco, Pop).

REKLAMA

O koks gi gimtadienis be gėrimų ir deserto? Vakarėlio gėrimas - „Cuba Libre“ („Havana Social Club“ žada, kad kokteilio kaina bus „draugiška vartotojui“), o desertą vakarėlyje atstos specialūs vakaro svečiai - Nick and Alex aka Holy Ghost! (Brooklyn, New York, DFA Records). Šie du vyrukai užaugo kaimyniniuose „blokuose“ New York`e ir yra tiesiog „apsėsti“ analoginių sintezatorių bei geros disco muzikos. Ši jų manija leidžia kurti ausiai malonią, į širdį besibeldžiančią, aukščiausios kokybės disco muziką, kuri nepalieka abejingų. Geriausias to pavyzdys – naujausias jų singlas „Hold On“.

Šio penktadienio rinkinys: „Cuba Libre“, kokybiškas disco ir gera nuotaika.

Vieta: „Havana Social Club“.

Laikas: 22 val.

Įėjimas: iki 23 val. - 15 Lt, vėliau - 20 Lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų