REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Hockey Punks“: meilė ir neapykanta Vilniuje

Kaip ir visos jaunimo subkultūros taip ir „Hockey Punks“ turi pasekėjų ir žmonių, kurie jų nekenčia.

REKLAMA
REKLAMA

O ypač šį sezoną, kurio metu ne vienas ir ne du ledo ritulininkai svaidė neapykantos žaibus netipinių ledo ritulininkų adresu.

REKLAMA

Komandos atstovai spaudai diplomatiškai sako, kad būta visko, bet šis vakarėlis, „Meilė ir neapykanta Vilniuje“, skirtas susitaikymui su kitų komandų ritulininkais ir padėkoti savo sirgaliams. Vyks nominacijų teikimas, kurių metu komandų nariai ir sirgaliai džiaugsis ir plos bičiuliams, tapusiems gražiausiais, grėsmingiausiais, tolerantiškiausiais ir energingiausiais ledo ritulininkais.

Patys sirgaliai ir visi kiti rungtynes stebėję žmonės jau dabar gali atiduoti savo balsus portale www.hockeypunks.lt/balsavimas už savo mėgstamus ledo ritulio žaidėjus.

REKLAMA
REKLAMA

Balsavimo rezultatus vainikuos Hockey Punks ritulio apdovanojimai, kurie prasidės 21.30 val.

Prie pulto stos visi didžėjai, „chokėjistai“ ir mylimiausi sirgaliai. Jie ne tik linkčios virš vinilų, bet ir dainuos gyvai į mikrofonus. Net Manfredas„Metal On Metal“ grupės, „Zip FM“ mergaitės „SiSi“ ir Ramūnas Rudokas su Šmitu. Visi gaus po mikrofoną. Taip sugalvojo ledo ritulio komanda ir, patikiname, kad didžėjai bijo atsisakyti.

Vakarėlio dalyviai:

Mamania

Manfredas (Metal on Metal)

Kym Wild (Metal on Metal)

Miss America (Metal on Metal)

Silvija & Simona (Zip fm)

Shmitas (Čaj-Chana!)

Naglis & Ramybe (Hockey Punks Djs)

Sweet Flow ir Kieras (Kandis)

Rolas (Stereo45)

Karkė ir Vachta

Nors vakarėlio šeimininkai sportininkai, tačiau jie maldauja vakarėliui nesivilkti sportinių regalijų ir panašių banalybių. Apsivilkite taip, terytum važiuotumėte per dykumą į Las Vegasą su raudonu kabrioletu „Red Shark“. Jeigu norite SUVOKTI, į kokį vakarėlį jus kviečia ledo ritulio komanda, jums teks tai PAMATYTI. Komandos kapitonas pasakoja apie tuos tris sumišusius jausmus, kuriuos rasite atėję ir į vakarėlį - meilę sportui ir vakarėliams, jau nurimusią neapykantą priešininkams ir džiaugsmą, kuris atsiranda pelnus įvartį, iškovojus pergalę ir patekus į gerą vakarėlį.

Vakarėlis startuoja balandžio 24 d., penktadienį, 22 val. klube „Havana Social Club“. Įėjimas iki 23 val. – 10 Lt, vėliau -  20 Lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų