REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Metalistai“ kviečia į Rory Phillips diskoteką

Diskotekomis iki pirmųjų gaidžių garsėjantys „Metal On Metal“ jau šį šeštadienį, balandžio 25 d., sostinės klube „Gravity“  vėl kviečia į savo metalinių polkų vakarą.

REKLAMA
REKLAMA

Šį kartą bepročių trijulė į Vilnių atgabena Rory Phillips. Pirmą kartą Lietuvoje grosiantis šokių iki 11-os ryto specialistas koncertiniame ture apšildė pačius „Justice“ ir ne tik.

REKLAMA

„Rory Phillips vakarėliai yra geriausi vakarėliai pasaulyje", - sako super madingos grupės „LCD Soundsystem“ narys James Murphy. Sunku su šiuo „Grammy“ nominuotu, visko mačiusiu ir girdėjusiu profesionalu nesutikti. Britui šiame išskirtiniame „reive“ talkins Manfredas, Kym Wild ir pats gražiausias „Metal On Metal“ komandos narys Miss America.

Legendinių, bet jau uždarytų klubų „The End“ ir „Trash“ ilgametis rezidentas, dešinioji garsiojo Erol Alkan ranka, Rory Phillips yra tikras diskotekų terminatorius. Žodžiu, robotas-ne-žmogus, kurį pastaraisiais metais apšildyti koncertinius turus kviečiasi patys madingiausi „Justice“, „Soulwax“, „LCD Soundsystem“ ar „Simian Mobile Disco“. Maža to, jo remiksų prašo visas elitas nuo Robyn ir „The Gossip“ iki „Chromeo“ ir „Franz Ferdinand“.

REKLAMA
REKLAMA



Rory Phillips

Tokių šiandien mados klyksmu vadinamų įrašų kompanijų „Ed Banger“ ir „Kitsune“ favoritas, didžiausių Britanijos ir JAV reivų dalyvis, tikras DJ'aus pulto profesionalas ir šiaip rimtas nutrūktgalvis savo setuose groja viską. "Visaip būna. Groju ir kūrinius, kuriuos mėgstu nuo mažų dienų, ir tokius, kuriuos ką tik atradau, nors jiems jau dvidešimt... Nuolat einu per įrašų parduotuves, ieškodamas naujų senų kūrinių. Manau, tai vienas nuostabiausių dalykų muzikoje. Niekad neatsitiks taip, kad būtum girdėjęs viską", - neseniai www.pravda.lt duotame interviu pasakoja Rory Phillips.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Rory Phillips galime pavadinti draugeliu, kurio nesame matę, nors su juo visuomet apsikeičiame naujais kūriniais, remiksais. Jis yra vienas esminių Erol Alkan „šaikos“ narių ir pastaruoju metu galingai remiksuoja didelius vardus. Be to, jis yra mūsų kadaise mėgstamiausio Londono klubo „The End“ didžėjus. Pagaliau galėsime jį pagirti akis į akį", -  net neprašyti vieną po kito komplimentus beria „Metal On Metal“.



Rory Phillips

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų