REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sostinėje skelbiama ypatingoji padėtis – vakarėlių žvėrys prognozuoja, kad jau balandžio 3-ąją visiems elektroninės šokių muzikos gerbėjams užtems kairysis smegenų pusrutulis.

REKLAMA
REKLAMA

Jie žino, kad klube „Big Point/La Boheme“ ;5-ąjį gimtadienį garsiai švęs legenda tapusi tikrų reiverių meka „Stereo 45“.

REKLAMA

Prieš ketverius metus duris užvėręs electro klubas „Stereo 45“ balandžio 3 d. tikriems diskotekininkams neleis miegoti.  Vienai nakčiai prisikeliančiame klube  šventės proga lubas kilnos įspūdingas skaičius diskžokėjų. Iš viso tąnakt svečius šokdins net 15 pulto profesionalų.

Gimtadienio diskžokėjai prasitarė, kad specialiai šiai progai ruošia seksualiausią šokių muzikos setą.

Senus gerus „Stereo 45“ laikus prisimins Ramojus ir Darius T, minimalistinius tostus sakys Shn ir El-t, seniams į užpakalį gerai įspirs Guzovich ir Split Pulse, partizanines disco patrankas ištrauks Gvidas ir Nostra, pirtį užkurs metaliniai riteriai Kym Wild, Miss America ir Manfredas, griežtus ritmus valdys Pupa bei Andrius Alien ir Benua iš Happyendless, o gimtadienio valsą ispaniško techno  ritmais pabaigs Rubenas iš Monkey Brothers.

Tiesa, garso be vaizdo nepaliks Emis iš Rut Rut. Video menininkas ruošia specialius, tik „Stereo 45“ gimimo nakčiai skirtus vaizdus.

REKLAMA
REKLAMA


„Vakarėlių žvėrie, išaušo tavo naktis – ateik ir atsiduok elektroninei šokių muzikai. Mes norime bent vienai nakčiai į Vilnių grąžinti emocijas iš klubo „Stereo 45”. Nemiegok, šokių muzikos pyrago užteks visiems!”, - taip likus savaitei iki „Stereo 45 B-day Vol.5“ kalba vakarėlio organizatoriai.  

Kada: Balandžio 3 dieną, 22 valandą

Kur: šv. Ignoto g. 4/3

Kiek: 25 litai, iki 23 valandos – 20 litai, su skrajute – 20 litų. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų