REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kovo 17 d., 17 val., „Skalvijoje” nekomercinio kino gurmanai darsyk turės galimybę nemokamai pasižiūrėti filmą, kuris bus dovanojamas tiems, kurie į kino centrą atneš perdirbimui skirtų atliekų.

REKLAMA
REKLAMA

Šįkart aplinkosaugai neabejingiems žiūrovams bus parodyta apdovanojimų festivaliuose gavusi Nyderlandų režisierės Threes Anna drama „Paukštis, kuris neskraido“ (2007 m.).

REKLAMA

„Žalias „Skalvijos“ sezonas“ yra socialinė akcija, kuria siekiama ugdyti gyventojų buitinių atliekų rūšiavimo įgūdžius, padėti suvokti, jog būtina tinkamai tvarkyti atliekas, nes kitaip į gamtą patenka pavojingų, kenksmingų medžiagų, kyla daug aplinkosauginių problemų.

Prie vykdomos akcijos šį mėnesį prisijungia ir DAROM jaunimas. DAROM – tai pilietinė socialinė akcija, kuria siekiama suburti kuo daugiau švarai ir tvarkai neabejingų gyventojų bei sukviesti juos į visuotinę švarinimosi talką, kuri šiemet vyks balandžio 18 d.  

Prieš išeidami į Vilniaus gatves, parkus, pieveles, krantines akcijos dalyviai susitvarkys savo namus ir į „Skalviją“ atneš galvaninių elementų bei smulkios buitinės technikos prietaisų, kurie vėliau bus atiduoti perdirbimui arba utilizavimui.

REKLAMA
REKLAMA

„Savo idėja ir tikslais DAROM akcija yra labai panaši į mūsų „Žaliąjį sezoną“. Mes kartu siekiame, kad žmonės mąstytų ir elgtųsi ekologiškai, pagarbiai elgtųsi su gamta ir jos ištekliais, būtų pilietiški ir draugiški. Todėl mielai bendradarbiaujame,“ – teigė „Skalvijos“ kino centro direktorė Vilma Levickaitė.

„Žaliąjį sezoną“ „Skalvijos“ kino centrui padeda įgyvendinti atliekų perdirbimo bendrovė „Žalvaris“, ryšių su visuomene kompanija „Publicum“ ir darnaus vystymosi klausimais konsultuojanti bendrovė „Alchemic“.

Daugiau informacijos apie „žalią“ sezoną „Skalvijoje“ bei šio mėnesio filmą - www.skalvija.lt.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų