REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Išvaizda grįžta į madą“, tokiu šūkiu debiutuoja nauja renginių saga, pavadinta jaunimo pamėgtais, dar neandertaliečių naudotais įrankiais. „Flomasteriai & Markeriai“ bus skirti tiems, kurie nori atgaivinti primirštą klubų gyventojo priesaiką - ruoštis renginiui.

REKLAMA
REKLAMA

Ruoštis labai paprasta - „F&M“ toleruoja bet kokias pastangas: įvairius rankdarbius, nusipieštas tatuiruotes, pačių apkarpytus, ar apipaišytus marškinėlius, naujai nusipieštą veidą.

REKLAMA

Taip pat, viską, kas uber-ryšku, kas kreiva, išsipūtę, atsikišę ir trukdo vaikščioti. Devintasis dešimtmetis (anglakalbiams - „eighties“, „A Flock Of Seagulls“ ir Davido Bowie „Fashion“) yra toleruojamas, o aksesuarų perkrova pasitinkama šnairavimais. Apskritai, DIY stilistai skatina turėti ką nors rankose - mylimo katino iškamšą, ar šiaip kokį mielą daiktą, augalą, baldą.

Specialistai, dirbantys su renginio viešaisiais ryšiais, neslepia, kad siekia džinsais ir marškinėliais apsirengusį tinginį priversti pasijausti vertu nuobaudos už žiūrėjimą pro pirštus į vieną svarbiausių gyvenimo akimirkų - penktadienio naktį.

REKLAMA
REKLAMA

Tyrimai rodo, kad kas trečias, einantis į šokius, nori žinoti, kas juose gros. Kovo 6 dieną tokių bus mažiausiai keturi: be nekomformistines „skaldyk ir valdyk“ programas ruošiančių Miss America, Kym Wild ir Manfredo, atskiroje „Apšilimo“ salėje pasirodys stiliaus ir vardų ikona Bonifacijus Ieva. Užkulisiuose kalbama, kad jis turi po garso takelį kiekvienam rūbui ir atvejui.

Žurnalistui griežtai paprašius nurodyti organizatorius, viešųjų ryšių skyrius patvirtino, kad informacija apie renginį prieinama tik apsiuostymo ir apsičiupinėjimo portalo "Facebook" paieškoje įvedus bet kurį iš dviejų pavadinimo žodžių.

„Flomasteriai & Markeriai“ bus ištraukti kovo 6 d., Havana Social Club, Vilnuje. Pastangų įdėjusiems įėjimas iki 23h - juokingi 9.99LTL, vėliau - vis dar juokingi 14.99LTL. Nepasiruošę išgirs nejuokingą slaptažodį „viso gero“.


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų