REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Pikaso“ leidžiasi į koncertinį turą su „Olialia Pupytėmis“

Klaipėdiečių grupė „Pikaso“ – vėl su jumis. Atšventę šv. Valentino dieną, vaikinai leidžiasi į kelionę per Lietuvą su įspūdingu koncertiniu turu.  

REKLAMA
REKLAMA

Anot vaikinų, susitikimų su klausytojais džiaugsmingos atmosferos negali atstoti nei repeticijos, nei delnuose laikomas naujai iškeptas albumas „Vakar buvo vakar...“, todėl gastroles pradėję vasario 14-ąją, koncertu Kaune, „Pikaso“ ketina aplankyti dar dešimt Lietuvos miestų.

REKLAMA

Į sceną nusprendę grįžti praėjusį pavasarį, vyrukai pusmetį skyrė naujųjų dainų įrašams ir koncertams klubuose bei vasaros renginiuose. Gruodį prekybos vietas pasiekė jų albumas, kurio premjerą grupė surengė gimtojoje Klaipėdoje. Įspūdingame koncerte netrūko originalios scenografijos, svečių – kitų garsių lietuviškos popmuzikos atlikėjų – bei žiūrovų aplodismentų. Dažnas iš jų įvertino pasikeitusį, brandų ir elegantišką „Pikaso“ dainininkų įvaizdį. Beje, šio įspūdingo koncerto įrašas greitu metu bus išleistas DVD formatu.

REKLAMA
REKLAMA

Priminsime, kad grupė „Pikaso“ susikūrė 1999-aisiais uostamiestyje. Tačiau sėkmės valanda išaušo per pačią tūkstantmečių sandūrą, 2000-aisiais, – tuomet jaunasis kolektyvas sukėlė audringą publikos reakciją daina „Saulė“ ir pikantišku jos vaizdo klipu. Iki 2004-ųjų „pikasai“ įrašė keturis sėkmingus albumus: „Saulė“, „Spalvos“, „Cukrus“, „Bomba“ – ir geriausių dainų rinkinį „Sudie. Geriausios dainos“. Iš pažiūros viskas klostėsi puikiai, tačiau, pavargę nuo pašėlusio gyvenimo tempo ir jo keliamų kivirčų, vyrukai ryžosi scenai tarti „ne“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tuo metu negalvojome apie tai, kad sugrįšime. Tačiau gyvenimas parodė, kad ne visi sprendimai – neatšaukiami. Savo kailiu įsitikinome, jog žodis „niekada“ gali lengvai netekti prasmės. O jeigu jau taip išėjo, nereikia bijoti pakeisti sprendimo ir pamėginti iš naujo“, – sako Dovydas, Dainius ir Robertas.

Niekas negali paneigti ir to, kad grupė „Pikaso“ tarsi vynas, kuris metams bėgant įgyja vis sodresnį skonį. Gyvenime ir dainose Dainius Skinderis, Dovydas Šamrajus ir Robertas Kirklys yra rimtesni, nei anksčiau, bet tokie pat nuoširdūs ir savi.

REKLAMA

Vaikinai neslepia, kad vieniems koncertuose dažnai būna liūdna, todėl „Pikaso“ koncertinio turo ypatingas svečias – seksualumu spinduliuojanti merginų grupė „Olialia Pupytės“. Kalėdinį „Playboy“ žurnalo numerį papuošusi efektinga trijulė pasirodymų metu ne tik kaitins koncertų atmosferą, bet ir pristatys dainas iš savo debiutinio albumo „Išpildyk mano norus“, kuris pasirodys vasario pabaigoje.

Jaunosios atlikėjos neslepia, kad labai džiaugiasi galimybe leistis į savo pirmąsias gastroles, ypač dėl to, kad turės progą tai daryti su didelę sceninę patirtį turinčiais vaikinais iš „Pikaso“. „Tikimės, kad tai bus ne tik šaunūs koncertai, bet ir puiki proga mums tobulėti toliau. Mes daug dirbame su choreografais ir dainavimo mokytojais, ruošdamosios šiam turui, bet, koncertuojant kartu su geriausiais, neišvengiamai daug ko išmoksti ir pats,“ – sakė „Olialia Pupyčių“ dainininkė Oksana.  

REKLAMA

Koncertų metu merginos atliks jau tapusią grupės vizitine kortele dainą „Olialia Pupytės“, taip pat naujai remiksuotą šios dainos versiją, kuriai ką tik buvo nufilmuotas seksualus vaizdo klipas. Būtinai skambės ir visuomet publikos audringai sutinkama „Beastie boys“ hito „Fight for your right (to party)“ cover versija, taip pat kiti populiariausi „Olialia Pupyčių“ hitai - „Mūsų fiesta“, „Būk šalia“, „Išpildyk mano norus“ ar „Eikim kartu“ - iš debiutinio merginų albumo, prie kurio įrašymo prisidėjo garsūs Lietuvos ir užsienio prodiuseriai.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA



„Olialia Pupytės“ kartu su pagrindinėmis turo žvaigždėmis vaikinų grupe „Pikaso“ pasirodys net dešimtyje koncertų įvairiuose Lietuvos miestuose:

VASARIS

22 d. (17 val.) Alytuje (Kultūros ir komunikacijos centre)

27 d. (18 val.) Mažeikiuose (Kultūros centre)

28 d. (17 val.) Plungėje (Kultūros centre)

KOVAS

3 d. (18.30 val.) Marijampolėje (Kultūros centre)

7 d. (16 val.) Varėnoje (Kultūros centre)

13 d. (18 val.) Tauragėje (Kultūros centre)

14 d. (16 val.) Raseiniuose (Kultūros centre)

27 d. (18 val.) Biržuose (Kultūros centre)

28 d. (17 val.) Pasvalyje (Kultūros centre)

29 d. (16 val.) Panevėžyje (Kultūros centre)



grupė „Pikaso“ (“Melodija” nuotr.)


REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų