REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nepaisant skeptiškų „Limp Bizkit“ gitaristo Wes‘o Borland‘o pareiškimų, pranešama, kad po aštuonių metų pertraukos originali grupės sudėtis grįžta į sceną.

REKLAMA
REKLAMA

Fred‘as Durst‘as, Wes‘as Borland‘as, Sam‘as Rivers‘as, John‘as Otto ir DJ Lethal planuoja naują albumą bei pasaulines gastroles, kurios prasidės jau pavasarį vyksiančiuose Europos muzikos festivaliuose.

REKLAMA

Pranešime apie savo atsikūrimą grupė teigė: „Nutarėme, kad esama sunkiosios populiariosios muzikos būklė mums gerokai labiau nusibodusi ir pasišlykštėtina, nei esam patys sau“.

„Nepaisant to, kad visi mes pasirinkome skirtingus kelius, šioje žmonių grupėje vis dar juntama ta stiprybė ir unikali energija, kurios nėra niekur kitur. Būtent todėl „Limp Bizkit“ sugrįžta."

Teigiama, kad jau suderinti pasirodymai Rusijoje, Ukrainoje bei kai kuriose Baltijos šalyse, o taip pat planuojami koncertai „Rock Am Ring“ ir „Rock Im Park“ festivaliuose Vokietijoje. Tiesa, Lietuvos renginių organizatoriai kol kas apie rengiamą „Limp Bizkit“ koncertą nepraneša.

Daugiau detalių susijusių su pirmuoju grupės albumu nuo 2000-ųjų metų bus paskelbta artimiausiu metu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų