REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Išaiškėjo penki laimingieji, antrajame „Dainų dainos“ konkurso pusfinalyje „gavę bilietus“ į Didįjį finalą.

REKLAMA
REKLAMA

Geriausiai šeštadienio vakarą įvertintos antrojo pusfinalio dalyvės – grupė „69 danguje“ merginos, atlikusios dainą „Meilės simfonija“ (110 balai).

REKLAMA

Donatas Montvydas, kuris atliko savo kūrybos dainą „From the Distance“, liko antras (95 balai).

Rūta Ščiogolevaitė, atlikusi dainą „Redemption“, antrajame konkurso pusfinalyje liko trečioji (88 balai).

Atlikėjas D. Montvydas, A. Zanemanskio nuotr.

Ketvirtieji, taip pat patekę į konkurso Didįjį finalą, – grupė „Saulės kliošas“ su daina „Saulė“ (75 balai), o penktieji – Jonas Čepulis ir Skirmantė su „Uosilėli žaliasai“ (68 balai).

REKLAMA
REKLAMA

Šeštadienio vakarą nuskambėjo dešimt dainų, iš kurių penkios pateko į konkurso finalą. Jame visos į finalą patekusios dainos (iš viso jų – 10) rungsis dėl geriausio „Dainų dainos“ kūrinio titulo.

Laidos pradžioje išaiškėjo, kad vietoj Deivio (Deivido Norvilo) ir Rūtos Lukoševičiūtės (lrt.lt primena, kad jų dalyvavimas konkurse buvo sustabdytas) scenoje pasirodys gausus kolektyvas „Saulės kliošas“ ir Jonas Čepulis su Skirmante.

Taip pat antrojo pusfinalio scenoje pasirodė vienų iš konkurso rengėjų – LRT – (ne žiūrovų) deleguoti Urtė bei Soliario ir Gretos duetas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Po antrojo pusfinalio balsavimo išaiškėjo, kad į finalą nepateko grupė „Fuego“, atlikėja Urtė, Astos Pilypaitės ir Onsos duetas, taip pat grupės „YVA“ merginos ir Soliaris su Greta.

Finale dėl geriausiojo vardo rungsis Sasha Son, Dariaus Pranckevičiaus ir Violetos Valskytės duetas, Linas Adomaitis, Aurelija Slavinskaitė, Karinos ir Milanno duetas. Taip pat – grupė „69 danguje“, Donatas Montvydas, Rūta Ščiogolevaitė, grupė „Saulės kliošas“ ir Jonas Čepulis su Skirmante.

Visiems atlikėjams tradiciškai pritarė „Sweet Sisters“ (Kristina, Elzė ir Girmantė) ir LRT grupė.

Lrt.lt primena, kad „Dainų dainos“ Didysis finalas įvyks vasario 14 d. Jame atlikėjams akomponuos Kauno simfoninis orkestras, diriguojamas Modesto Pitrėno.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų