REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktį, kai meilė užplūsta kiekvieno širdį ir niekas nelieka abejingas tikriems jausmams, renginių organizavimo bendrovė „Convertus“ tau, bei tavo mylimam žmogui suteikia dar vieną progą mylėti…

REKLAMA
REKLAMA

Gyvos legendos pasirodymas

Mylėti muzikos garsus, vasario 14 dieną – Utenos Pramogų arenoje, tavęs laukia dar vienas muzikinių jausmų antplūdis. Garsais dalinsis pasaulyje gerai žinomas šokių muzikos virtuozas, 2008 metais jis lankėsi Trakų šokių muzikos festivalyje ir ten linksmino daugiau nei 5000 šokių muzikos gerbėjų - Gui Boratto.

REKLAMA

Žvaigždę šildys ir šaldys žmonės, kurie jau 15 metų tai daro kartu - Marius Ivanoff & Mindaugėlis.

G. Boratto dirbantis su daugybe įrašų kompanijų, tokiu kaip: „BMG“, „EMI“, „Plastic City“, „Circle“, „Irma Records“, „Kompakt“, „Audiomatique“, „Harthouse“ ir dar daugeliu kitų... Taip pat kartu su vienu partneriu, bei savo broliu Tchorta yra nepriklausomos muzikos leidybos kompanijos „Megamusic“, savininkas. Nuo 2005-ųjų jis atsidėjo savo paties kūrybai, pademonstruodamas publikai autorinius ir gerai įasmenintus savo paties sugebėjimus. Tarp nesuskaičiuojamos galybės licenzijų, G. Boratto sugebėjo atsidurti Michael Mayer, Tiefshwarz, Steve Bug, Phonique, Martin Landsky, Hernan Cattaneo ir kitų garsių žmonių chart`uose ir playlist`uose... Žinomiausias jo kūrinys, neaplenke ir mūsų radijo stočių, „Beautifull Life“ ilgą laiką skambėjo Lietuvos topuose ir jau dabar G. Boratto, dėl savo unikalaus skambesio, yra vadinamas gyva legenda.

REKLAMA
REKLAMA

Dvylikos metų bendra patirtis

Marius Ivanoff, pradėjęs savo karjerą prieš 15 metų, ankstyvaisiais klubinio gyvenimo Lietuvoje metais. Pačioje pradžioje Marius grodavo įvairiuose komerciniuose vakarėliuose ir klubuose. Kaip ir visiems jauniems didžėjams pradžia nebuvo lengva - daug juodo darbo. Tačiau, būtent tas ilgas triūsas ir padėjo tolimesnei, profesionalaus didžėjaus karjerai. Iki tobulybės buvo atidirbta miksavimo technika, kūrinių parinkimas, pradėjo formuotis muzikinės vertybės. Tikrasis darbas Mariui Ivanoff prasidėjo, pradėjus dirbti kartu su DJ Mindaugėliu 1997 metais. Jau tada Mindaugėlio ir Mariaus Ivanoff „Back to Back“ setai žavėjo Lietuvos „kluberius“, ir per ilgus metus šių fanų vis daugėjo ir iki dabar vis tebedaugėja...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

DJ Mindaugėlis pirmą sykį didžėjaus duonos paragavo dar tebūdamas 15-os. Rado savo kelią, kuriuo nepailsdamas keliauja iki šiol. Klaipėdietis yra grojęs su žymiausiais pasaulio ir Europos didžėjais: Charlie Littlie (Pure), Chris Walsh (Pure), CJ Vega, Kenny Hawkes, Luis Paris (Plastic Fantastic), Nic Fanciuli (Defected records), D Ramirez, Lee Burridge, Omid 16B, Henry Clive/Peace division, Dr Kucho, Justin Garrett, Nobuhiro (Renaissance World Tour). ..

3000 širdžių

Renginio dieną viešbutis „Crowne Plaza Vilnius“ pasiūlys ypatingas kainas porelėms nakvynei. Kodas nuolaidai: renginio pavadinimas.

„Solisun“ soliariumų tinklo dovanėles sušildys kiekvieną atšalusią širdį.

REKLAMA

Tikimės daugiau nei trijų tūkstančių širdžių, su kuriomis galėsime pasidalinti savo meile, bei jausmais.

Nelik abejingas, prisijunk ir judėk meilės bangomis. Jei dar neturi savo mylimojo ar mylimosios, galbūt Tau pavyks jį atrasti, tarp širdžių, kurios tą naktį vieningai plaks meilės ir muzkos ritmu.

Tegul tai būna Tavo įsimintiniausia įsimylėjelių naktis, nepakartojama proga išreikšti savo jausmus. Tu pivalai ten būti.

TIK FAKTAI

G. Boratto gimė 1974 metais San Paule.

Britų žurnalas „Mixmag“ jo albumą „Chromophobia“ įvertino kaip geriausią 2007 metų vasario mėnesio darbą.

G. Boratto remiksavo Goldfrapp, „Pet Shop Boys“, „Agoria“ ir kitų atlikėjų kūrinius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų