REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Global“ gimtadienyje – draugai ir draugų draugai

Metai veja metus: lapkričio 15-ąją, šeštadienį, ant Klaipėdos klubo „Global“ torto puikuosis jau keturios žvakutės. Kartu su gausiais ne pagal metus pažengusio sukaktuvininko bičiuliais jas užpūs krikštatėvis Luis Paris, broliukai „InCulto“ su klubiniu projektu TWNKL bei fėjos krikštamotės, kuždančios šeimynai gausybę puikių idėjų šiems ir kitiems pramogų metams.

REKLAMA
REKLAMA

Didžiojoje klubo salėje šeimininkaus garsieji klubo rezidentai Mindaugėlis, Marius Ivanoff, Uncle Roll ir Manchini drauge su „Global“ ambasadoriumi Didžiojoje Britanijoje ir visame pasaulyje Luis Paris. „Disco“ salėje – Blackie bei Small Town Boy setai bei pirmasis Klaipėdoje naujojo klubinio roko projekto TWNKL, kurį pristato grupės „InCulto“ branduolį sudarantys muzikantai Jurgis Didžiulis, Aurelijus Morlencas ir Sergej Makidon bei klavišininkas Marius Leskauskas, koncertas.

REKLAMA

Žinomas vardas

Anot „Global“ direktoriaus Mindaugo Bačiliūno-DJ Mindaugėlio, naktinių pramogų vieta nėra eilinis „produktas“, paklūstantis visoms gaminio gyvavimo rinkoje pokyčiams. „Puiku, kad šiame idėjų versle galima sugalvoti ką nors tokio, kas šokių sales grąžins į populiarumo piką“, – veiklos lankstumu džiaugiasi Mindaugėlis, didžiausiais „Global“ pranašumais vadinantis propaguojamą muziką bei tikrą klubinę atmosferą.

REKLAMA
REKLAMA

Tai vertina ne tik uostamiesčio publika. Klaipėdos „Global“ vardas per ketverius metus tapo puikiai pažįstamas daugeliui Lietuvoje bei kituose kraštuose reziduojančių įvairiausių žanrų muzikos atlikėjų, kurie trykšta entuziazmu čia pasirodyti.

„Galimybė rinktis atveria mums puikias perspektyvas lepinti visus melomanus. Dėl pasirodysiančių artistų visuomet tariamės ne tik tarpusavyje, bei ir su klubo bičiuliais, – sakė Mindaugėlis. – Tad ir toliau dirbsime su gyvo garso grupėmis, sieksime Klaipėdai pristatyti kuo daugiau talentingų didžėjų! Jau gruodį Klaipėdos laukia visuomet anšlago sulaukiantis James Zabiela vizitas. Žinoma, neketiname liautis stebinę naujovėmis: šiuo metu deramės dėl kelių išskirtinių muzikinių projektų iš Vakarų Europos, kurių Lietuva dar nėra mačiusi, gastrolių.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Leis kompiliaciją

Kasmet per pusantro šimto vakarėlių surengiantis „Global“ ketina stiprinti ir išliekamąją savo veiklos vertę: panašu, kad uostamiesčio klubas pirmasis Lietuvoje turės savo kompiliacijų seriją. Keli pripažinti didžėjai jau pareiškė norą prisidėti prie miksuotų plokštelių „Global Club Klaipeda“ kūrimo.

„Global“ komanda džiaugiasi Klaipėdos ir miesto svečių dėmesiui šiemet pristačiusi 23 užsienio didžėjus iš keturiolikos pasaulio šalių, surengusi progresyvių lietuviškų projektų „Sheezzanova“, „Tabami“, „Happyendless“, „Suicide DJ‘s“ ir kt. pasirodymus. Per stebėtinai trumpą laiką, padedant jaunam dizaineriui Rodionui Petrovui, pažįstamą klubo erdvę šiemet atgaivino nauji akcentai, o įvairiems renginiams jo sales puošia pripažinti scenografijos bei interjero specialistai ir dailininkai.

REKLAMA

Klubo nebūtų be publikos, o ši čia niekuomet neitų, jeigu negautų geros nuotaikos užtaiso. Vadovai džiaugiasi puikia jaunatviška klubo komanda, kurioje – tarptautinių barmenų konkursų dalyviai, pasaulinių sporto turnyrų nugalėtojai, jauni žmonės, su darbu klube derinantys savo studijas.

„Mus vienija šaunus tikslas – padėti kiekvienam ištrūkti iš dienos rūpesčių, – džiaugiasi klubo kolektyvas. – Naktinis gyvenimas – būdas bendraujant atsipalaiduoti nuo streso, kurio mūsų gyvenime tik daugėja. Šokite!“  Netrukus pasibaigsianti „Global“ interneto puslapio rekonstrukcija skelbs naują klubo ir klubinėtojų draugystės etapą, kuriuo melomanų laukia daugybė naujovių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų