REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį penktadienį, 22 val., „Havana Social Club“ įvyks „Happyendless“ išleistuvių vakarėlis.

REKLAMA
REKLAMA

Tiems, kurie dar nežino, kur bus lydimi „Happyendless“, pranešame – grupė išvyksta į Liverpulį, kur š. m. lapkričio 6 d. užlips ant MTV Europos muzikinių apdovanojimų scenos ir tiesioginio eterio metu visiems Europos MTV žiūrovams atliks savo dainą.

REKLAMA

„Happyendless“ yra pirmoji lietuviška grupė MTV atrinkta kaip viena iš keturių „karščiausių“ grupių greitai besivystančiose Europos rinkose. „Happyendless“ studijoje jau puikuojasi MTV Europos muzikinių apdovanojimų „Best Baltic Act“ statulėlė, tačiau ji nepakeitė grupės veido.

Pasirodymai koncerto metu ir ryšys su gerbėjais išlieka toks pat – šiltas ir paprastas. „Išleistuvių vakarėlio metu nebus jokios „pompos“, jokio karnavalo, fiestos, jokių blizgučių ir konfeti. Grupė su savo ištikimiausiais gerbėjais pasidalins natūraliomis emocijomis ir baimingai-džiaugsmingu šiurpuliuku prieš kelionę į Liverpulį“,- tikina grupės vaikinai.

Po koncerto, į kurį bus parduotas tik ribotas bilietų skaičius, vyks vakarėlis, kurio metu „Hapyendless“ draugai linkės jiems gero kelio ir sėkmės Liverpulyje (beje, ten jie turi galimybę  laimėti dar vieną apdovanojimą – „Europe Favourite Acte“. Balsavimas vyksta internete, adresu http://ema.mtv.co.uk/vote/#_ – padėk „Happyendless aplenkti Dimą B.). I salėje gros Benua & Andrius Alien (Happyendless djs), II salėje – Infantile Buddies & Milk Brother.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų