REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Protestuoti reikia ne tik prieš sviesto kainas, kreivus politikus, bet ir korumpuotas dainas. "Nesakyk Mamai!" pradeda savo ketvirtąjį sezoną "Gravity" klube renginiu, kuriame visi ir viskas, nuo krūtinės iki tualeto dangčio bus nukabinta šūkiais, plakatais ir transparantais. Šūkiu "Protestuok prieš viską!" (prieš kurį irgi galima protestuoti), pasirėmęs vakarėlis žada daugiau įspūdžių net gi nei aršių pedagogų susiėjimas prie Švietimo ministerijos paradinių durų.

REKLAMA
REKLAMA

"Protestuoti labai smagu", gyrėsi dukart Europoje geriausiu badautoju išrinktas Mantas Šulcas. "Svarbu turėti gerą šūkį ir jį garsiai ir dažnai kartoti. Būna, kad pamiršti dėl ko protestuoji, arba labai užsinori kiaulienos sprandinės su obuoliukais. Čia ir pasireiškia talentas. Europos čempionate turėjau protestuoti prieš vežėjus, buvo nelengva užduotis, bet pavyko gerai subadauti."

REKLAMA

Vakarėlio muzikinę programą kuruojančios grupės "Metal On Metal" muzikantai Manfredas, Kym Wild ir Miss America tikino paruošę daug idėjų. "Ranka piešti plakatai, skatinantys pagroti siaubingą pop dainą apie merginą, kuri pabučiavo kitą merginą; marškinėliai su šūkiu "Šalin rankas nuo akinių nuo saulės!"; skrajutės-atsišaukimai su detaliu paaiškinimu, kodėl "Sensation" renginys turi būti organizuojamas zoologijos sode; gigantiški transparatai, reikalaujantys daugiau vietos šokių aikštelėje", oficialiu tonu, nekosėdami dėstė du iš trijų narių. Jie paskatino šokėjus nebūti žiūrovais ir atsinešti savų protestų.

REKLAMA
REKLAMA

Grupė, be darbo su muzika, šiuo metu ruošiasi antrojo klipo premjerai. Kompiuterinis, juodai baltas ir labai aktyvus "Damn!" klipas debiutuos spalio viduryje. Jį kuria "Phantom Studio" dizainerio ir animatoriaus duetas. Jau nuo penktadienio, prieš pat renginį internetiniu adresu www.metalonmetal.net judresni gerbėjai galės išgirsti ilgai žadėtą vokiečių "Polarkreis 18" kūrinio "Allein Allein" remiksą.

Sklando dar du gandai: pirmas, kad tiek "Damn!", tiek "Allein Allein" skambės šeštadieno šokiuose ir antras, kad kai kurie vakarėlio dalyviai planuoja nevalgyti ar net į nieką nežiūrėti. Kaip seksis drąsiausiems lengviausia pamatyti gyvai, nes nuotraukose jų veidai tradiciškai retušuojami.

"Nesakyk Mamai!" protestas prieš viską su Miss America, Manfredu ir Kym Wild grūmos šį šeštadienį, 22h, klube "Gravity".

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų