REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinę vasaros dieną „Siemens“ arenoje koncertavęs hip hop legenda, visoje planetoje žinomas reperis Snoop Dogg, koncerto pabaigoje pažadėjo sugrįžti, jei tik jį dar kada pakvies.

REKLAMA
REKLAMA

16 metų besisukantis muzikos bei pramogų pasaulyje, reperis sekmadienį Lietuvos publikai pristatė naujausius kūrinius iš savo jau 9 albumo „Ego Trippin‘“, tačiau labiausiai publiką vedė iš proto pasauliniais hitais tapusios dainos „Next Episode“, „What‘s My Name“ ir „Sensual Seduction“.

REKLAMA

Audringai buvo sutiktas ir kadaise gyvavusios grupės „House of Pain“ perdainuotas kūrinys „Jump Around“. Skambant šiai dainai, „Snoopadolics“ nario rankose  suplevėsavo Lietuvos trispalvė, kuri vėliau rado vietą prie grupės būgnininko, ir taip papuošė gan kuklokai atrodančią sceną.

Repuodamas į akinančiai žibantį mikrofoną Snoop Dogg, nekartą ir ne du kartojo Lietuvos vardą, kuris buvo užrašytas ant popieriaus lapo, priklijuoto prie scenos; draugiškai visus vadino šikniais ir siūlė nepamiršti rūkyti „žolės“.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvos merginos taip pat nebuvo pamirštos. Joms scenos karalius skyrė dainą „I Wanna F*** You”. Ši skambi frazė neturėtų stebinti žmonių, kurie bent kiek domisi reperio kūryba ir gyvenimo būdu.

Galima drąsiai teigti, kad apšildanti grupė nė iš tolo neprilygo vakaro kaltininkui. Vieną garsiausių hiphopo atlikėjų apšildęs Sezzy jau po antrosios savo dainos buvo palydėtas publikos švilpimu.

Situacijos nepagerino ir Mantas Jankavičius, Daiva Starinskaitė nei Berneen, atlikę po bendrą kūrinį su Sezzy. Publika ir toliau atrodė apatiška, bet netikėtai į sceną išbėgęs Egidijus Dragūnas akimirksniu sukėlė visus ant kojų. Tai jam padaryti užteko 30 sekundžių ir vienos sudainuotos frazės. Po tokio Sezzy apšildymo dar ilgokai buvo tampomi susirinkusių klausytojų nervai, vis atidedant legendinio reperio Snoop Dogg pasirodymą ant scenos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Snoop Dogg vardas yra žinomas ne tik muzikos pasaulyje. Jį galima išvysti tiek vaidybiniuose filmuose, tiek vedantį MTV apdovanojimus, ar rūpestingo tėvo amplua realybės šou „Snoop Dogg’s Father Hood”.

Šio kontroversiško atlikėjo pavardę galima sutikti ir tarp pornografinių filmų titrų. Tokio žanro filmų prodiusavimas - dar viena jo aistra.

Aidas Savickas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų