REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per pusė šimto didžėjų pasirodymų šiais metais pristatęs sostinės klubas „Gravity“ šį šeštadienį kviečia tik į trečią gyvos muzikos koncertą 2008-aisiais. Po įspūdingų „Happyendless“ bei britų „Zoot Woman“ koncertų eilė atėjo garsiajam dainininkui Mantui. Tiesa, šį šeštadienį, rugpjūčio 30 d., jis skambės „Kitaip“, o jam talkins trys gerai Lietuvos muzikos pasaulyje žinomi atlikėjai. Su vasaros sezono pabaigtuvėmis sutampanti išskirtinė klubo „Gravity“ naktis skirta tiems, kas pasiilgo gyvo balso, gitarų ir būgnų.

REKLAMA
REKLAMA

Laimėjęs du iš eilės Lietuvos televizijos surengtus šou – iš pradžių šokdamas, o vėliau ir laikydamas rankoje mikrofoną Mantas kviečia visus ne tik gerai praleisti šeštadienio naktį, bet ir parsinešti „kitokį“ prisiminimą apie jį ir jo muziką. Nuolat seksualiausio vyro rinkimuose karaliaujantis dainininkas žada pristatyti naujausias savo dainas bei pakartoti antšlagu pasibaigusį savo koncertą, kuris prieš kelis mėnesius įvyko sostinės kokteilių bare „L'amour“.

REKLAMA

Pirmą kartą klube „Gravity“ koncertuosiančiam Mantui dar negirdėtas dainas atlikti gyvai  padės trijų muzikantų komanda. Už klavišinių stos visai neseniai kartu su Vidžiu ir Jazzu įrašyta daina „I'll Be Gone“ dar labiau išgarsėjęs  lietuviškasis Pharell Williams - Mario Basanov. Jis prodiusuoja Jurgos, Vaido Baumilos, „Metal On Metal“ bei kitų dainas. Būgnus muš ir gitara gros gerai Lietuvoje žinomi muzikantai - Vytis ir Domas. Prieš ir po koncerto scenoje gros disco house didžėjus Saulty.

„Tai, ką pamatysite šeštadienį scenoje ir liks tik scenoje. Jūs tikrai manęs neišvysite gatvėje ar vakarėliuose nei su ta pačia šukuosena, ar tuo pačiu kostiumu. Tikiuos, kad kiekvienas žiūrovas suras pasirodyme tai, ką prisimins ilgai ir norės pasidalinti su kitais“, - taip būsimą koncertą pristatė pats Mantas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų