REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gandas, kad klube "Gravity" gyvena disko šmėkla, pasirodė teisingas. Vaiduoklio vardas yra DJ Travel ir jis mano, kad muzika yra kelionė, todėl pasivertęs žmogumi groja vestuvės ir laidotuvėse. DJ Travel, priešų vadinamas DJ Keliauk, pasirodo kartą per metus liepos 26 d., vėlai vakare, todėl didelė tikimybė, kad jį išvys ir "Nesakyk Mamai!" vakarėlio lankytojai šį šeštadienį.

REKLAMA
REKLAMA

"Metal On Metal" nariai su įtampa laukia šio vakarėlio, nes kalbama, kad pasirodžius DJ Travel, išsijungia žemieji dažniai ir iš kolonėlių lenda kiaulienos faršas. Kaip DJ Travel tapo klubo šmėkla niekas nežino. Net grupės nariai nežino jo tikrosios istorijos.

REKLAMA

"Naktinio gyvenimo stebėtojai spėja, kad jis ir yra tas garsusis klubo svečias, galva išdaužęs sienoje skylę per mūsų reivą. Mano draugai, tuo tarpu, mano, kad prieš kelis metus jis slapta atėjęs į klubą pasitreniruoti buvo neapdairiai užrakintas rūbininko keturioms dienoms. Keista ir tai, kad iki šiol jo niekas nepasigedo", - gūžčiojo raudoną kostiumą susisiaurinęs Manfredas.

Be tikrai daug baimės varančio renginio šeštadienį, du slaughterhouse karius bus galima pagauti ir penktadienį vykstančiame "RyRalio" diskotekoje "Jachtklube", Kaune, į kurį jį parskris tiesiai iš Estijos. Nieko bendro su Lietuva neturinčioje šalyje jie gros žurnalo "Beast" renginyje.

REKLAMA
REKLAMA

Besiruošdami keistai disko šmėklos šventei, metalistai spėjo pabaigti vokiečių grupės "Polarkreis 18" himno "Allein Allein" remiksą, jau kitą savaitę pasigirsiantį svetainėje www.metalonmetal.net.

Šiuo metu studijoje kankinama būsimo singlo "Damn!" b-pusė, kurios pavadinimas yra "Kaput". Dviejų kūrinių, instrumentinės versijos ir remiksų kalašnikovas bus išleistas "Skint Records" jau šį rudenį. "Nesakyk Mamai!" disko šmėklos su Miss America, Manfredu ir Kym Wild apsireikš šį šeštadienį, 22h, klube "Gravity"

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų