REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pradėję savo karjerą kaip "Nesakyk Mamai! DJs" ir per pirmąjį vakarėlį sulaukė policijos vizito bei griežto įspėjimo, Manfredas, Kym Wild ir Miss America, nusprendė, kad groti jiems patinka.

REKLAMA
REKLAMA

Birželio 6 d. jie jau bus kartu išgyvenę per 200 renginių, kuriuose virino muziką, kepė dešreles, nešiojo karstą, rengėsi kryžiuočiais ir stebėjo kaip legendinis gerbėjas, netilpdamas savo kailyje, galva išdaužė klubo sieną. Jiems taip pat tekę sulaukti žeminančio prašymo "pagroti ką nors linksmesnio", tiesa tas žmogus taip susigėdo, kad pats nubaudė save išeidamas iš klubo ir savaitę lankydamas pamaldas.

REKLAMA

Prikaupę įspūdžių ir draugų, pasikviesdami į pagalbą visus savo pažįstamus dydžėjus, "Metal On Metal" surengs svarbiausią koncertą - trejų metų gimtadienio reivą.

Pagrindiniai svečiai - "Punks Jump Up", remiksavę ne tik pirmąją vietą D.Britanijoje pasiekusią Robyn, bet ir "Klaxons", "Gossip", "Digitalism", "Simian Mobile Disco" ir kitus šokinius monstrus. MTV eteryje ir radijo stotyse renginio proga sukasi jų pakylėjantis singlas "Dance To Our Disco", kurį per kelias dienas nuo įrašymo nukovė ir išleido "Kitsune Records". "Punks Jump Up" ilgą laiką bendravę su lietuviais "MySpace" pagalba taip apsidžiaugė galimybe pasimatyti, kad pažadėjo groti iki kol liks gyvųjų.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat ant scenos lips kaip niekada gausūs lietuvių draugai - visi, su kuriais bent kartą metalistai pasitiko saulėtekį, suskels savo žiauriausias dainas: technikai Pupa ir Benua, iš kito reivo parbėgantis Andrius Alien iš "Happyendless", beveik debiutuojantis gabuolis Humachines, visų mylima DJ Deficitas, roko genijus Sibiras, pasiutėliai Business 2000 ir dar, ir dar.      

Didžiausia užduotis patiems "slaughterhouse" išpažinėjams - tinkamai pristatyti naująjį kūrinį "Damn!". "Prakaitavome prie jo ilgai, bet, atrodo, turėsime neblogą atsaką mūsų debiutiniam singlui", apsimestinai kukliai galvą nulenkė Manfredas. Kūrinys tęsia gražią debiuto tradiciją skersti ir neįprastą naujieną - pačių vokalistų balsus. Po premjeros, susirinkusieji turės atspėti vokalo autorių ir besti į jį pirštu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nepaisydami klubinių maratonų, pastaraisiais metais "Metal On Metal" nemažai laiko praleido studijoje - sukūrė ne tik labai pageidaujamą "No Front Teeth", bet ir kibirą remiksų "Datarock", "New Young Pony Club", Kissy Sell Out, "Bloc Party" ir kitiems. Laimėjo apdovanojimų, bet nesigyrė, o net gi nuraudo. Grupės planuose - naujas mini albumas "Slaughterhouse" ir dar keli remiksai - pirmasis kurių, skirtas kylančių vokiečių "Polarkreis 18" būsimąjam singlui "Allein Allein".

Organizatoriai labai pataria bilietais rūpintis iš anksto, nes klubas ne guminis, be to bilietai artėjant renginiui ims begėdiškai brangti.

Bilietus į renginį platina elektroninės prekybos bendrovė „Tiketa“. Juos galima įsigyti visose „Tiketos“ kasose, rezervuoti telefonu 1653 (2 Lt/min) arba greitai ir patogiai  įsigyti elektroninius bilietus interneto tinklalapyje www.tiketa.lt ir atsispausdinti juos paprastu spausdintuvu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų