REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jennifer Lopez (Dženifer Lopes) yra aktorė, dainininkė ir drabužių dizainerė, turinti savo vardu pavadintus kvepalus, o dabar galės puikuotis ir įtakingiausios Amerikoje ispanakalbės pramogų pasaulio atstovės titulu.

REKLAMA
REKLAMA

Niujorke gimusi J.Lopez užėmė pirmąją vietą žurnalo "People" vasario numeryje skelbiamo Įtakingiausių ispanakalbių šimtuko pramogų kategorijoje.

REKLAMA

"Būti pavyzdžiu kitiems yra svarbi mano darbo dalis", - žurnalui sakė J.Lopez.

"Džiaugiuosi žinodama, kad galiu keisti nuomonę ar priversti žmones juoktis arba verkti. Tai nuostabus mūsų darbo aspektas", - pažymėjo ji.

37 metų J.Lopez, kuri gimė ir užaugo Bronkse, užsiminė, jog netrukus pati gali susilaukti vaikų.

"Užaugau stiprioje šeimoje, taigi, žinoma, tokią ir noriu turėti. Tačiau aš jau turiu savo šeimą: vyrą (dainininkas Marcas Anthony (Markas Entonis)) ir jo vaikus. Esu viso šito dalis ir jaučiuosi esanti labai laiminga", - teigė J.Lopez.

REKLAMA
REKLAMA

M.Anthony, kuris į minėtą sąrašą nepateko, ir J.Lopez, kurią žurnalas "Forbes" buvo išrinkęs turtingiausia Lotynų Amerikos atstove Holivude, yra susituokę nuo 2004 metų.

Įtakingiausių ispanakalbių sąraše taip pat yra dainininkai Shakira (Šakira), Carlosas Santana (Karlosas Santana), Julio Iglesias (Chulijus Iglesijas), Gloria ir Emilio Estefanai (Glorija ir Emilijus Estefanai), Ricky Martinas (Rikis Martinas), aktoriai Antonio Banderasas (Antonijus Banderasas), Eva Longoria (Eva Longorija) ir Salma Hayek (Salma Hajek).

Kultūros ir menų kategorijoje pirmąją vietą tarp įtakingiausių ispanakalbių užėmė tikėtino kandidato į "Oskarus" - dramos "Babelis" (Babel) - režisierius Alejandro Gonzalezas Inarritu (Alechandras Gonsalesas Injaritu). Tuo tarpu politikos sąraše į priekį išsiveržė JAV generalinis prokuroras Alberto Gonzalesas (Albertas Gonsalesas).

Į pastarąjį sąrašą taip pat pateko Venesuelos prezidentas Hugo Chavezas (Hugas Čavezas) ir pasiligojęs Kubos lyderis Fidelis Castro (Fidelis Kastras).

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų