REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kitąmet vyksiantys Seimo rinkimai Petro Auštrevičiaus vadovaujamą Liberalų sąjūdį verčia ieškoti kitų partnerių, rašo portalas Alfa.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Šią savaitę paskelbtas vieno iš Seimo narių, liberalo Vytauto Grubliausko viešas laiškas, pavadintas „Laiškutis LRLS vadovams. Ar išgirs?“

REKLAMA

„Manau, kad visi atkreipėte dėmesį į šeštadienį įvykusio LiCS suvažiavimo metu iškeltą idėją dėl liberalias vertybes išpažįstančiųjų partijų vienijimosi galimybės, artėjančių rinkimų į Seimą kitų metų rudenį kontekste. Manau, kad neverta būtų atmesti pačią idėją dėl alergijos atskirų personalijų, o pirmiausiai A. Zuoko atžvilgiu, – rašoma V. Grubliausko laiške. – Neabejoju, kad visi suvokiame artėjančių rinkimų grėsmes ir liberalių jėgų vienijimosi svarbą, juo labiau kad ir politologiniuose vertinimuose ši tema pakankamai aktyviai gvildenama.”

REKLAMA
REKLAMA

Alfa.lt komentuodamas savo laišką V. Grubliauskas teigė, kad užkulisiuose ir vienos, ir kitos partijos atstovai kalba apie būtinybę vienyti jėgas.

Jis vardijo, kad reikėtų sudaryti darbo grupes, keistis pozicijomis. V. Grubliauskas mato įvairias bendradarbiavimo formas – Seimo frakcijų jungimasis, partijų jungimasis, koalicijos sudarymas, bendro rinkimų sąrašo formavimas.

V. Grubliausko poziciją palaiko ir kiti aukštas pareigas partijoje einantys liberalai - Eugenijus Gentvilas, Gintaras Steponavičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų