REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Apie tai, ko nori moteris, jau prikurta daugybė filmų, knygų ir spektaklių. O atsakymo vis vien nėra!

Apie tai, ko nori moteris, jau prikurta daugybė filmų, knygų ir spektaklių. O atsakymo vis vien nėra!

REKLAMA

Viena nori surasti didžiąją gyvenimo meilę, kita – sėkmingos karjeros, trečia – auginti vaikus, o ketvirta – apkeliauti pasaulį, bet turbūt visos slaptai svajoja apie stebuklingą nuotolinio valdymo pultelį, kad vienu paspaudimu galėtų pakeisti savo vyrą į gerąją pusę!

„Labai moteriškos istorijos“ – tai trumpametražių filmų rinkinys, moterų režisierių (ir Antono Bilžo) dovana Tarptautinės Moters dienos proga, savaip pateikianti atsakymą į amžinąjį klausimą: „Ko nori moteris?“

Skirtingi autoriai pateikia ir skirtingus spėjimus. Jie sako, kad moterys nori, kad jas išgirstų ir suprastų. Jos nori tobulos ramybės. Jos nori aistringo sekso. Jos nori saldžios pergalės. O kartais – geros komedijos.

REKLAMA
REKLAMA

Kinuose nuo kovo 13 d.

Režisavo: Nataša Merkulova („Apie meilę. Tik suaugusiems“, „Jana ir Janko“, „Žmogus, kuris visus nustebino“, „Intymios vietos“), Lika Jatkovskaja („Piešimo pamoka suaugusiems“), Ana Saruchanova („Paroda“, „Vakarėjant“, TV serialas „Luizos Ložkinos dienoraštis“), Oksana Michejeva („Naujieji rusai“, „Second Life“), Antonas Bilžo („Ambivalentiškumas“, „Svajonių žuvis“, „Skalbyklė“).

Vaidina: Ana Michalkova, Viktorija Isakova, Viktorija Tolstoganova, Lukerja Iljašenko, Ana Sliu, Liubovė Tolkalina, Polina Vitogran.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų