REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 27 dieną Mykolo Romerio universitetas (MRU) kviečia mokinius ir pedagogus dalyvauti edukaciniame renginyje „Išbandyk profesiją“. 11 val. prasidėsiantis renginys turėtų padėti atvykusiam jaunimui apsispręsti, ką studijuoti, kokią būsimą specialybę rinktis, o mokytojams – susipažinti su šiuolaikinės pamokos formomis ir būdais.

REKLAMA
REKLAMA

Pasiskirstę po Universiteto auditorijas moksleiviai turės galimybę aktyviai dalyvauti kūrybiniame patinkančios profesijos pristatyme. Bus galima geriau pažinti ekonomisto, filosofo, informatiko, psichologo, socialinio darbuotojo, teisininko, teisininko ir penitencinių institucijų pareigūno / mediatoriaus, ugdymo karjerai pedagogo, užsienio kalbų pedagogo, valstybės institucijų darbuotojo ir vadybininko, visuomenės saugumą užtikrinančio pareigūno specialybes. Būsimiems studentams bus pasiūlyta dalyvauti interaktyviose veiklose - “Labirintas", “Gyvenimo tiltas" ir kitose, kurių metu jie galės susipažinti su įvairių profesijų veiklos turiniu, sprendžiamomis problemomis bei išbandyti save. Apie karjeros galimybes svečiams iš gimnazijų ir mokyklų pasakos ne tik Universiteto dėstytojai, bet ir sėkmę jose patyrę specialistai.

REKLAMA

Mokytojams tuo pat metu bus organizuojamas kvalifikacijos tobulinimo seminaras „Šiuolaikinė pamoka“ (lektoriai prof. dr. V. Indrašienė, D. Penkauskienė), o socialiniams pedagogams - „Supervizijos taikymas socialinio pedagogo veikloje“ (lektorė, sertifikuota supervizorė N. Kurapkaitienė).

Šiame MRU Socialinės politikos fakulteto Edukologijos instituto organizuojamame renginyje jau užsiregistravo dalyvauti apie 30 gimnazijų, progimnazijų, pagrindinių ir vidurinių mokyklų atstovų iš Vilniaus, Kauno, Panevėžio, Tauragės, Ignalinos, Pabradės, Šalčininkų bei kitų šalies miestų ir regionų. Labiausiai moksleiviai nori susipažinti su ekonomisto, valstybės institucijų tarnautojo ir vadybininko, teisininko bei psichologo specialybėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų