REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sveiki, kaip gyvenat? Kaip prasidėjo Naujieji? Ką nors blogo, kaip visada, atnešė, ar tik gerų dalykų? Nemeluokit, taip nebūna. Kaip jums dabartinis oras?

REKLAMA
REKLAMA

Mes su draugu anądien gvildenom gamtos anomalijų temą. Darosi neramu vykstant tokiems neprognozuojamiems klimato svyravimams, ir sniego iš dangaus - kaip iš fabriko - vis krenta ir krenta. Sakom, gal apokalipsei jau atėjo metas ruoštis.

REKLAMA

Va, pilną garažą turim plastikinių talpų nuo vandens - juokiamės, dar nusipirksime izoliacinės juostos, suklijuosime visus tuos bambalius ir pasigaminsime plaustą! Plauksim per gyvenimą kaip du Nojai išsigelbėjimo link.

 Tačiau aš draugo, deja, nenuraminau. Sakau: „O kas bus, kai po potvynio atsibusim nuniokotoj planetoj? Kas iš to, kad išsigelbėsim? Artimiausius dvidešimt metų tikrai aplink mus neišdygs parduotuvės su maistu, namai su šiltais kambariais ir žmonės, galintys padėti. Jei ateis pasaulio pabaiga, liksim vieni. Ar tada yra prasmės išgyventi?“

REKLAMA
REKLAMA

Draugas buvo priverstas gerai susimąstyti.

Beje, ar žinot, kad žemės klimato atšilimas vyksta ciklais? Tai pasikartojantis procesas. Vadinasi, vieną dieną tvanas neišvengiamai ateis, norite jūs to, ar ne. Netikėta būtų tik tai, jei jis ateitų po kelerių metų. Juk mūsuose įprasta elgtis pagal kodeksą „o po manęs nors ir tvanas“.

O kas, jei tas tvanas ateis dar mums esant? :) Kai apie tai pagalvoji, gyvenimas pasidaro toks gražus jau ČIA IR DABAR. Ir nebereikia niekuo skųstis, ant nieko pykti. Juk ar gaila pykčiui eikvoti tas brangias gyvenimo dienas? :)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tai ir gyvenkit šia akimirka! Jauskite ją taip, tarsi ji būtų paskutinė! Bėkit, lėkit, skubėkit išnaudoti save, savo laiką: sportui, dainavimui, šokit, spalvokit, lankstykit origami, leiskit su vaikais aitvarus, lipdykit sniego senius, čiuožkit nuo kalno rogėm ar snowbord`ais, šaudykit iš lanko, šokinėkit per šokdynę, atsisakykit greito maisto, žioplinėjimo po parduotuves, medituokit, kopkit į kalnus, lipdykit skulptūrėles iš modelino, apkeliaukit Europą autostopu, pradėkit taupyti naujai gitarai, šokit su parašiutu ar dar ką nučiuožusio sugalvokit...

Svarbiausia: nesėdėkit sudėję rankų, kol gyvenimas eina jums pro šalį!



Sniegė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų