REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turbūt didžioji dauguma moterų vadovaujasi šūkiu „Batelių niekada nebus perdaug!“, ar ne? Ir nieko čia blogo, na, bent jau kol didelė drabužinė nėra paversta batų sandėliu...

Turbūt didžioji dauguma moterų vadovaujasi šūkiu „Batelių niekada nebus perdaug!“, ar ne? Ir nieko čia blogo, na, bent jau kol didelė drabužinė nėra paversta batų sandėliu...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šiltuoju sezonu būtina atnaujinti savo įvaizdį nuo galvos iki kojų, taigi, batelių medžioklė pagaliau pateisinama! Tačiau ką daryti, kai parduotuvėje apraibsta akys? Stilistai Vilija ir Mantas pasakoja apie avalynės mados tendencijas, vyraujančias pavasarį ir vasarą, ir sako tikintys, jog padės neprašauti renkantis šį svarbų įvaizdžio akcentą.

REKLAMA

Šį kartą klausimą stilistams atsiuntė tv3.lt skaitytoja Augustė:

Nusprendžiau papildyti savo pavasarinių batelių kolekciją, tad mano klausimas paprastas: kokie bateliai šį sezoną madingiausi ir prie kokios aprangos juos derinti?

Galime pasidžiaugti į 2015 m. pavasario/vasaros madą įsiliejusia hipiška tendencija: batais, dekoruotais pintos odos detalėmis. Tai gali būti tiek lygiapadžiai sandalai, tiek aukštakulnės platforminės basutės. Pinta visa bato oda, arba tik užsegimo dirželis. Tokia stilistika kvepia atostogomis! Jei pasirinkote rudo atspalvio pintus batus – derinkite juos prie šviesių, ramių spalvų laisvo silueto suknelių ir kelnių.

REKLAMA
REKLAMA

Pavasaris – vasara taip pat yra išskirtinių, ryškių ir itin seksualių aukštakulnių metas. Nebijokite vietoj įprastinės juodos ar kūno spalvos poros pasirinkti fuksijos ar ryškiai geltonų batelių plonu kulnu. Prie aprangos jų spalviškai derinti nereikia. Tai yra šiuolikiškas požiūris į aksesuarų dėvėjimą.

Itin ryški tendencija  – basutės, kurios ant čiurnos ar netgi ant visos blauzdos užrišamos ilgais, plonais raišteliais. Tai gali būti tiek lygiapadės, tiek aukštakulnės basutės. Derinkite jas prie platesnių šortų, lengvų tunikų ar blukintų džinsų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar viena avalynės mados tendencija – kaubojiški aulinukai vasarai. Juos rekomenduojame avėti prie laisvalaikio aprangos.

Egzistuoja ir dar dar viena ryški tendencija toms, kurios nori būti labai madingos. Bet iškart įspėjame – tai beveik pati nepatogiausia avalynės rūšis, ypač turint mintyje artėjančią vasarą: tai lygiapadės platforminės basutės. Kodėl jos tokios nepatogios? Nes pėda neturi galimybės judėti. Bet, kaip žinia, mada neretai neturi ryšio su komfortu. Tokias basutes derinkite su visomis ore plevenančiomis, itin lengvo audinio suknelėmis ir sijonais. Audinio lengvumas sukurs atsvarą sunkiai, masyviai platformai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų