Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 1 valgomasis šaukštas manų kruopų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 400 gramų žuvies
  • šiek tiek provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • šiek tiek džiūvesėlių
  • 1 valgomasis šaukštas manų kruopų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 400 gramų žuvies
  • šiek tiek provanso žolelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį sumalame į faršą, smulkiai supjaustome svogūną, įmušame kiaušinį, manų kruopų, druskos, pipirų, SANTA MARIA provanso prieskoninių žolelių ir viską gerai išmaišome. Suformuojame kotletus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dedame kepti į įkaitintą keptuvę, kurioje įkaitintas aliejus. Apkepame iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ant vidutinės ugnies.
    Patiekiame su pasirinktu garnyru.

Autorius: Jelena

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų