Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 8 vienetai kiaulienos kumpio (rūkytas, supjaustytas juostelėmis)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuviai)
  • 600 gramų žuvies (filė, hekas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį sumalti kartu su puse svogūno.
    Žuvies faršą sumaišyti su krapais ir prieskoniais, druska.
    Iš faršo suformuoti kebabus ant iešmelių ir kiekvieną kebabą apvynioti 2 kumpio juostelėmis.
    Orkaitės groteles ištepti aliejumi ir ant jų kepti kebabus 15 min.

Autorius: Tomas B.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek krapų
  • 0.5 vieneto svogūnų
  • 8 vienetai kiaulienos kumpio (rūkytas, supjaustytas juostelėmis)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek prieskonių (žuviai)
  • 600 gramų žuvies (filė, hekas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Žuvį sumalti kartu su puse svogūno.
    Žuvies faršą sumaišyti su krapais ir prieskoniais, druska.
    Iš faršo suformuoti kebabus ant iešmelių ir kiekvieną kebabą apvynioti 2 kumpio juostelėmis.
    Orkaitės groteles ištepti aliejumi ir ant jų kepti kebabus 15 min.

Autorius: Tomas B.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų