Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų bulvių (pailgos)
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 400 gramų grybų ((voveraites))
  • 1 galva svogūnų
  • 300 gramų sūris (fermentinis)
  • šiek tiek druskos (pipirai)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 10 vienetų bulvių (pailgos)
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 400 gramų grybų ((voveraites))
  • 1 galva svogūnų
  • 300 gramų sūris (fermentinis)
  • šiek tiek druskos (pipirai)

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves gerai išplauname ir dedame virti su lupena. Kai bulves užviria paverdame dar 10-15 min. (turi būti pusiau išvirusios). Nupilame vandenį, leidžiame kiek atvėsti.
  2. Kol bulves vėsta, supjaustome svogūną, išplauname grybus (voveraites), galima naudoti ir kitokius grybus pagal Jūsų skonį. Svogūną pakepiname aliejuje, sudedame voveraites ir dar pakepiname kartu su svogūnais apie 5min. Užpilame grietinėle, pagardiname druska bei pipirais. Patroškiname apie 10min.
  3. Sūrį sutarkuojame burokinę tarka.
  4. Iš bulvių išpjaustome vyžas, sudedam į vyžų vidų patroškintas voveraites. Užberiame sūrių ir pašauname į iš anksti įkaitintą orkaitę iki 220`C ~ 30min.
    Skanaus.

Autorius: Julija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų