tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai bazilikų (džiovintas, maltas)
  • 3 česnakų
  • šiek tiek paprikų (milteliai)
  • 3 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
  • 1 kilogramas vištiena (krūtinėlė)
  • 200 gramų feta sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)
  • 50 gramų makadamijų riešutų
  • 50 gramų sezamo sėklų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėlę supjaustyti riekelėmis ir įtrinti jas druska bei vištienos prieskonais.
    Sezamo sėklas supilti ant sausos kepimo skardos ir pakepinti apie 10 min. 150 laipsnių temperatūroje.
    Keptuvėje su aliejumi pakepinti susmulkintą svogūną, česnaką bei kumpį.
    Pakepintą svogūną, česnaką bei kumpį sumaišyti su smulkintu feta sūriu, kapotais riešutais, sezamo sėklomis, baziliku, petražolėmis, druska (jei reikia) bei paprikos milteliais.
    Pailgą, stačiakampę kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, ant jo sudėti pusę vištienos krūtinėlės kepsnelių, ant jų pasigamintą įdarą, viską uždengti likusiais vištienos krūtinėlės kepsneliais, viską uždengti kepimo popieriumi ir aprišti virvele.
    Taip paruoštą vyniotinį kepti apie 45 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptą išvynioti, supjaustyti riekelėmis ir patiekti su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 2 valgomieji šaukštai bazilikų (džiovintas, maltas)
  • 3 česnakų
  • šiek tiek paprikų (milteliai)
  • 3 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 150 gramų kiaulienos kumpio (karšto rūkymo)
  • 1 kilogramas vištiena (krūtinėlė)
  • 200 gramų feta sūrio
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • šiek tiek prieskonių (vištienai)
  • 50 gramų makadamijų riešutų
  • 50 gramų sezamo sėklų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Vištienos krūtinėlę supjaustyti riekelėmis ir įtrinti jas druska bei vištienos prieskonais.
    Sezamo sėklas supilti ant sausos kepimo skardos ir pakepinti apie 10 min. 150 laipsnių temperatūroje.
    Keptuvėje su aliejumi pakepinti susmulkintą svogūną, česnaką bei kumpį.
    Pakepintą svogūną, česnaką bei kumpį sumaišyti su smulkintu feta sūriu, kapotais riešutais, sezamo sėklomis, baziliku, petražolėmis, druska (jei reikia) bei paprikos milteliais.
    Pailgą, stačiakampę kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, ant jo sudėti pusę vištienos krūtinėlės kepsnelių, ant jų pasigamintą įdarą, viską uždengti likusiais vištienos krūtinėlės kepsneliais, viską uždengti kepimo popieriumi ir aprišti virvele.
    Taip paruoštą vyniotinį kepti apie 45 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptą išvynioti, supjaustyti riekelėmis ir patiekti su mėgstamu garnyru.
    Skanaus.

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų