Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas kmynų
  • 1 sauja krapų
  • 8 vienetai vištienos sparnelių
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sparnelius nuplauti, įtrinti druska ir pipirais, sudėti į dubenį. Ant vištienos sudėti susmulkintą česnaką, krapus, kmynus ir majonezą. Viską rankomis sumaišyti, įtrinti. Sudėti sparnelius į kepimo rankovę, užrišti ir palikti porai valandų šaldytuve pasimarinuoti. Kepti orkaitėje, 200 °C temperatūroje, apie 1 valandą. Galima kepti ir grilyje. Patiekti su tokiu garnyru, kokį mėgsta šeima.
    Patarimas: Majonezą geriau rinktis riebesnį.

Autorius: Loreta

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 valgomasis šaukštas kmynų
  • 1 sauja krapų
  • 8 vienetai vištienos sparnelių
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sparnelius nuplauti, įtrinti druska ir pipirais, sudėti į dubenį. Ant vištienos sudėti susmulkintą česnaką, krapus, kmynus ir majonezą. Viską rankomis sumaišyti, įtrinti. Sudėti sparnelius į kepimo rankovę, užrišti ir palikti porai valandų šaldytuve pasimarinuoti. Kepti orkaitėje, 200 °C temperatūroje, apie 1 valandą. Galima kepti ir grilyje. Patiekti su tokiu garnyru, kokį mėgsta šeima.
    Patarimas: Majonezą geriau rinktis riebesnį.

Autorius: Loreta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų