Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 700 gramų bulvių
  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek petražolių
  • 500 gramų vištos filė
  • 1 stiklinė majonezo
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • 2 vienetai marinuotų agurkų
  • šiek tiek prieskonių (paukštienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krūtinėlę supjaustyti mažučiukais gabaliukais, dėti prieskonių, majonezo bei pomidorų padažo, viską išmaišyti ir palaikyti kelias min., kad pasimarinuotų.
    Bulves supjaustyti šiaudeliais ir pabarstyti prieskoniais.
    Foliją sukarpyti kvadratais, per vidurį dėti saujelę bulvių, saujelę marinuotos vištienos ir vėl saujelę bulvių.
    Tada foliją susukti (padaryti „bombą“).
    Padarytas „bombas“ dėti ant kepimo skardos, įpilti vandens, kad „bombas“ apsemtų apie 1-2 cm, ir kepti ~180-200 laipsnių temperatūroje apie 1 val.
    Padažui (be jo visai ne tas skonis, aišku tinka bet koks kitas mėgstamas padažas) sumaišyti majonezą ir pomidorų padažą lygiomis dalimis, įdėti žolelių prieskonių (petražolės, bazilikas), supjaustytų marinuotų agurkėlių ir sutrinto česnako (pagal skonį).
    Gero apetito!

Autorius: Jovita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • 700 gramų bulvių
  • šiek tiek česnakų
  • šiek tiek petražolių
  • 500 gramų vištos filė
  • 1 stiklinė majonezo
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • 2 vienetai marinuotų agurkų
  • šiek tiek prieskonių (paukštienos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krūtinėlę supjaustyti mažučiukais gabaliukais, dėti prieskonių, majonezo bei pomidorų padažo, viską išmaišyti ir palaikyti kelias min., kad pasimarinuotų.
    Bulves supjaustyti šiaudeliais ir pabarstyti prieskoniais.
    Foliją sukarpyti kvadratais, per vidurį dėti saujelę bulvių, saujelę marinuotos vištienos ir vėl saujelę bulvių.
    Tada foliją susukti (padaryti „bombą“).
    Padarytas „bombas“ dėti ant kepimo skardos, įpilti vandens, kad „bombas“ apsemtų apie 1-2 cm, ir kepti ~180-200 laipsnių temperatūroje apie 1 val.
    Padažui (be jo visai ne tas skonis, aišku tinka bet koks kitas mėgstamas padažas) sumaišyti majonezą ir pomidorų padažą lygiomis dalimis, įdėti žolelių prieskonių (petražolės, bazilikas), supjaustytų marinuotų agurkėlių ir sutrinto česnako (pagal skonį).
    Gero apetito!

Autorius: Jovita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų